Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Nisan 2023 219 Görüntüleme

TÜRK EĞİTİM SEN ELAZIĞ ŞUBESİ KAHRAMANMARAŞ’TA İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi’nin Sosyal Sorumluluk Komisyonu tarafından Kahramanmaraş’ta 1000 kişilik iftar yemeği organize edildi.

6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından meydana gelen yaraların sarılması için çalışmalar sürüyor. Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi’nin Sosyal Sorumluluk Komisyonu tarafından Kahramanmaraş’ın Oniki Şubat İlçesi’nin Barbaros Mahallesi’nde 1000 kişilik iftar yemeği organize edildi.

 

iftar programına katılan Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın Kahramanmaraş’ı çok sevdiklerini belirterek bugün ki iftar yemeğine destek olan üyelerine, vatandaşlara ve organizasyonu gerçekleştiren sosyal sorumluluk komitesine teşekkürlerini iletti.

Acıların ancak ve ancak paylaşılarak azalacağını, deprem bölgesindeki hayatın da en kısa sürede eski haline gelmesini dilediklerini ve daha depremin ilk gününden beri bizzat sahada bulunarak karınca kararınca destek olduklarını belirten Taşkın bu günlerin elbet geçici olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Taşkın: “bölgede görev yapan Elazığ Vali Yardımcımız İsmail Alsancak Bey ve ekibine, hemşehrimiz Vali Yardımcısı Hasan Taş’a Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Başkanımız Ziya Yenipınar ve yönetimine ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Mehmet Bey’e de bizlere eşlik ettikleri için çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com