Ana Sayfa GÜNDEM 4 Nisan 2023 314 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ KADROLARIYLA SAHADA

DEVA Partisi seçim öncesi çalışmalarını sürdürürken gönüllü kadrolarıyla Ramazan akşamlarında da vatandaşları yalnız bırakmadı. DEVA Partisi Milletvekili Aday Adayı Recep Ceylan, DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ve teşkilatları iftar sonrası esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlediler.

Elazığ’ın en işlek caddelerinden biri olan Gazi Caddesinde esnaf ve vatandaşla bir araya gelen DEVA Partisi Aday Adayı Ceylan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada;

“İftar sonrası vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ettik. İl Başkanımız Av. Mehmet Kangal’da çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayarak bizlere eşlik etti. Bu akşam görüştüklerimiz arasında siteme sitem eden ablalarımız, kirası için kepenk açan abilerimiz ve eski günleri özleyen dedemiz vardı. ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com