Ana Sayfa GÜNDEM 6 Nisan 2023 435 Görüntüleme

BAŞKAN GÜRGÖZELER, MESCİD-İ AKSA’YA DÜZENLENEN ÇİRKİN SALDIRIYI KINADI

İsrail polisi, işgal altında olan Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’ya çirkin bir saldırıda bulundu. Kıble Mescidi’ne sığınan Filistinlilere ses bombası ve kauçuk kaplı mermilerle saldıran polis, 350’den fazla kişiyi gözaltına aldı.

Mescid-i Aksa’ya düzenlenen çirkin saldırıyı kınayan İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler;

“Üç semavi dinin kültür başkenti ve insanlık tarihinin en kadim kültür merkezlerinden biri olan Kudüs’e yapılan saldırıyı kınıyoruz.. İslam aleminin en mukaddes emanetlerine ev sahipliği yapan Kudüs’ün İsrail güvenlik güçlerinin ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırı mübarek Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde kabul edilemez.. İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa’nın maneviyatını ve kutsiyetini hiçe sayarak, ibadet eden Filistinli kardeşlerimize yaptığı vahşet Dünya kamuoyunun gözleri önünde yaşanmıştır. Bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com