Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 7 Nisan 2023 1022 Görüntüleme

GSB ELAZIĞ YURTLARINDA ÇOCUKLARLA SİNEMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Depremzedelere sıcak yuva olan ve olmaya devam eden GSB Elazığ yurtlarında çocuklarla sinema etkinliği gerçekleştirildi.

6 Şubat tarihindeki depremler sonrası Elazığ’a gelerek GSB Elazığ yurtlarına yerleşen depremzedeler yurtlarda kalmaya devam ediyor.

GSİM personelleri, Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllüler yurtlarda kalan depremzedeleri biran bile yalnız bırakmayarak ilgileniyor birçok etkinlik gerçekleştiriyor. Şuanda GSB  Elazığ yurtlarından hizmet veren İzzetpaşa, Fırat ve Ahmet Kabaklı öğrenci yurtlarında, her yurtta bir akşam geçirilerek çocuklarla sinema etkinliği gerçekleştirildi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Elazığ GSB Yurtları olarak depremzedelerimize kapılarımızı açarak sıcak yuva olduk ve olmaya devam ediyoruz. Yurtlarımızda kalan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için tüm çalışanlarımızla canla başla çalışıyoruz.  Personellerimiz gençlik merkezi liderlerimiz ve gönüllülerimiz çocukların yüzünde tebessüm oluşturmak için ve sosyal hayatlarının devamını sağlamak için hergün farklı bir etkinlik gerçekleştiriyorlar. Bu seferde sinema etkinliği yaparak çocuklara film izletip doyasıya eğlendirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com