Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET, Uncategorized 9 Nisan 2023 372 Görüntüleme

CUMHURİYET HALK PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİ BELLİ OLDU

14 Mayıs seçimlerine 35 gün kala CHP’den milletvekili adayı gösterilenlerin isimleri açıklanmaya başladı. Son halini Kılıçdaroğlu’nun verdiği milletvekili aday listesi gün içinde Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilecek.

Bu sabah CHP Parti Meclisi’nin toplanması sonrası, milletvekili adaylarının isimleri belirlendi. Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek partisi ve Demokrat Parti’nin bazı illerden CHP listesi ile seçimlere gireceği açıklanmıştı.

Elazığ’da da Saadet ve DEVA Partisi Aday Adayları CHP Listesinden aday gösterildi. Yapılan açıklamaya göre Saadet Partisi Milletvekili Aday Adayı Abdullah Akın CHP 2. sıra ve DEVA Partisi Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yıldız da CHP den 3. sıra adayı olarak listeye girdi.

Yapılan açıklamaya göre CHP Aday Listeleri şöyle:

1) Gürsel Erol (Cumhuriyet Halk Partisi)
2) Abdullah Akın (Saadet Partisi)
3) Ahmet Yıldız (Deva Partisi)
4) Alim Özdemir (Cumhuriyet Halk Partisi)
5) Azat Alınak (Cumhuriyet Halk Partisi)

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com