Ana Sayfa GÜNDEM 9 Nisan 2023 380 Görüntüleme

MHP’Lİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Seçime az bir süre kala siyasi arenada çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Milletvekilliği adaylık ve aday adaylık sürecinin başlaması ile birlikte adaylar hem rakip partilerin adaylarıyla hem de kendi partilerinden aday adayları ile bir yarış içerisine girdi.

Bir çok partide adaylar ve aday adayları arasında ki yarışta kıran kırana bir mücadele sürerken MHP’li adayların bütünleştirici ve birlik beraberlik içerisinde ki çalışmaları dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen organizasyonda bir araya gelen MHP’li vekil adayları “Parti içerisinde sen ben yoktur bizim davamız vardır.” ifadelerinde bulunarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Kadınlara özel düzenlenen organizasyonda MHP milletvekili adayları ve il teşkilatı Asenalarla bir araya geldi. Düzenlenen  organizasyonda açıklamalarda bulunan Elazığ MHP 1. sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver; ” Bizler bu yola birlikte çıktık, kendi menfaatlerimiz için değil, davamız için, fakir fukara için, vatandaşlarımız için bu nedenle listeye girelim girmeyelim hiç fark etmez biz biriz hepimizin tek derdi var vatan, millet, devlet.” ifadelerine yer verdi.

Işıkver, açıklamalarının devamında;

Öncelikle bu mübarek günde bizleri bir araya getiren Rabbime Hamd-ü Senalar olsun. Sizinle çok uzun zamandır, çok uzun ve ağır sorumluluklar barındıran çok meşakkatli bir yolu birlikte yürüdük. Bir çoğunuzla abla kardeş, abi kardeş hukuklarımız var. Dolayısıyla bundan önce ki süreçlerde milliyetçi – ülkücü hareketin 54 yılında 5 yılında ben 7 yılında Oğuzhan Demir Başkanımızın il başkanlığı yapması asabiyle ülkücü hareketin geçirdiği her 5 günün birinde ya ben ya Oğuzhan  Başkanım il başkanlığında mücadele verdik. Özellikle ülkücü hareketin son 12 senesinde sizlerin benden fazla emeği vardır. Dolayısıyla bugüne kadar ki mücadelemizde bundan önceki seçimlerde milliyetçi ülkücü hareket için, kutlu ideallerimiz için vermiş olduğunuz mücadelenin karşısında saygıyla, tazimle eğiliyorum. Değerli ablalarım, kardeşlerim bugün buraya toplanma maksadımız aslında her seçim döneminde olduğu gibi ülkücü kadınların, Asenaların inisiyatif  alması gerektiğini bu hususta bir bayrak kaldırmamız gerektiğini, bu hikayenin, bu mücadelenin , bu kutlu kavganın bir kez daha parçası olması gerektiğini hatırlatmaktayım.

Biz her şeyden önce şahısların değil davamızın adamıyız. Biz bugünde aynı noktada ayaklarımız sabit, yürüklerimiz tabii, kardeşliğimiz pekişmiş bir şekilde Elazığ’ın huzuruna çıkacağız. Sizin değil sizlerle beraber çıkacağız. Biz bu yola çıkarken aht ettik. Ne dedik? Dedik ki biz bu yola hanemizi, eşimizi, kardeşlerimizi evlatlarımızı kurtarmak için değil, kardeşlerimin, ablalarımın, yol arkadaşlarımın evlatları içinde değil bu şehirin dezavantajlı kesimlerinde ,bu şehirde devletin herhangi bir kurumunda bir şube müdürü tanıdığı olmayanlar için, bir sorunla karşılaştığında çözümünü bulmaya muktedir olmayan o dezavantajlı on binlerce insan için biz bu yola çıktık. Ne dedik bu yola çıkarken biz birgün kendi 3 evladımızın menfaatlerini değil sizinkilerin önüne koymayacağımızı az çok  yürüdüğümüz aldığımız mesafede anladınız. Değil sizin çocuklarınızın o garip gülabdanın çocuklarının menfaatlerinin  önüne koyarsak Allah bizi kahretsin diye yola çıktık.  ” dedi.

KADINLARIMIZ ÖTEKİLEŞTİRİLMEMELİDİR

Kadınlara özel düzenlenen gecede kadın haklarına değinen Elazığ MHP İl Başkanı Yunus Bal, kadınların ötekileştirilmemesi gerektiğini vurgulayarak;

“Daha önceki birçok platformda kadın hakları denince ben hep karşı çıkmışımdır. “Kadın anadır, kadın vatandır” şimdi kadın hakları dediğimiz zamanda bana çok ötekileştirilmiş geliyor o yüzden burda ki topluluktan şunu istiyorum bundan sonra  siz bizi ötekileştirin de siz bize erkek hakları deyin.  Siz bizden daha ötedesiniz. Milliyetçi Hareket Partisi geçmişten bugüne kadar her zaman kadınların yanında olmuştur. Biz evet ülkücüyüz, milliyetçiyiz ama evimizdeyiz sadece kendimizdeyiz ve kendi hayatımızı yaşıyoruz. Ama bugün zillet ittifakına baktığınız zaman gerçekten kadınlar kendini parçalıyor. Yani geçen bir tane video izledim kadın “Yok İran’dır , yok sen baş örtülü kadına hakaret ediyorsundur” gibi şeyler söylüyor. Bende şunu söylüyorum bizimde masaya yumruğumuzu vurmamız lazım. Bu nasıl olacak ? Bugünden sonra nerde bir insan nerde bir seçmen görürsek bir sonra ki seçimede seçmen olacak bu kişiler, bunlara öncelikle kendimizi anlatmamız lazım. Ben inanıyorum ki biz kendimizi anlatırsak bizim oy istememize gerek yok. Çünkü biz ne diyeceğiz vatan diyeceğiz eşittir biz, devlet diyeceğiz eşittir biz, teröre karşı eşittir biz, menfaat bizde yok, çıkar bizde yok.”  dedi.

KADINLARIMIZLA YILLARDIR OMUZ OMUZA MÜCADELE EDİYORUZ

Uzun yıllar MHP’de Kadın Kolları Başkanlığı yapan ve kadınlara yönelik çalışmalarda bulunan Elazığ MHP 5. sıra Milletvekili Adayı Fatma Sevinç Oğuzhan, her seçim döneminde olduğu gibi bu dönemde de kadınların önemini bir kez daha vurgulayarak;

“Bizler sizlerle uzun yıllardır sahadayız, beraberiz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Yıllardır bu mücadelenin içinde omuz omuza çok mücadele verdik. Tüm bayanlarımızı bu saha çalışmalarına davet ediyorum. Çünkü zaman çok kısa 1 ay gibi kısa bir süremiz kaldı. Bu seçimi muhakkak almamız gerekiyor. Bizim hedefimiz 3-4 milletvekili inşallah destek verirseniz 3-4 vekil çıkarıp burdan meclise göndereceğiz. Ben buna gönülden inanıyorum. ” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com