Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 10 Nisan 2023 277 Görüntüleme

IŞIKVER: ”MHP’NİN BİRİNCİ PARTİ ÇIKMASI ANADOLU’MUZUN İLELEBET TÜRK KALMASININ SİGORTASIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Adayı Semih Işıkver, seçim çalışmalarına başladı. Aday listelerinin belli olmasının ardından çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Semih Işıkver, yayımladığı bir mesajla Milliyetçi Hareket camiasına teşekkür etti.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerin önemine vurgu yapan Işıkver,” Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Cumhur ittifakını payidar kılarak müreffeh bir gelecek için canı pahasına verilen mücadeleye omuz verme ve bu kutlu yolculuğun bir neferi olmaya ant içtik.” dedi.

Işıkver mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına denk gelen 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Genel Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Adaylarımız belli olmuş ve kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Türk Dünyasının Bilge Lideri MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin takdir ve tensipleriyle 81 ilde başlatılan kutlu yolculuğun meşalesi yakılmıştır. Bizlere tevdi edilen göreve layık olma ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Cumhur ittifakını payidar kılarak müreffeh bir gelecek için canı pahasına verilen mücadeleye omuz verme ve bu kutlu yolculuğun bir neferi olmaya ant içtik. Bu Aziz Şehrimizin her ferdi, ülkemizin tüm illerinde vatanına, bayrağına, dinine, milli duruş ve değerlerine olan bağlılığı ile hep el üstünde tutulmakta ve saygı duyulmaktadır. Bu onurlu kazanımın temel ve sosyolojik gerçekliliğinde Milliyetçi Hareket Partimizin 54 yılda 7 kez kazanılan seçim zaferinin izleri mevcuttur.

Bu kazanımların büyütülmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması, MHP’nin istikrarlı bir şekilde bu Aziz şehirde hep birinci parti çıkması sadece siyasi bir tercih veya hedef değil aynı zamanda Anadolu’muzun ilelebet TÜRK kalmasının da sigortasıdır.

 

Bu vesile ile; 14 Mayıs 2023 seçimlerinin omuzlarımıza yüklediği büyük sorumluluğun farkında olarak; bu şehirde hiçbir vatandaşımızın kendini sahipsiz hissetmemesi, kronikleşen sorunların kararlı bir şekilde çözümü, ilimizin sahip olduğu tüm kaynaklar ile kalkınma ve gelişmede hızla hak ettiği yere ulaşması için var gücü ile çalışmaya hazır kadrolarımızla

Aziz şehrin hizmetindeyiz.
Bizleri bu kutlu göreve layık gören Bilge Liderimiz Dr. Sayın Devlet BAHÇELİ’ye,
Bu zor günlerde fedakârca çalışan MHP Genel Başkanlığımıza,
Elazığ MHP İl ve İlçe Başkanlığı ile tüm teşkilat mensuplarımıza,
İl ve Belediye Encümen Üyelerimize,
Ülkü Ocaklarımıza,
Sendika ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza,
Seçim İletişim Merkezi önünde yağış ve soğuk havaya aldırmadan toplanan binlerce dava ve bu kutlu yürüyüşün gönüllü her bir neferine,
Sosyal Medya mecraları başta olmak üzere bir çok platformda tebriklerini sunan ve başarı temennilerinde bulunan Aziz hemşerilerimize,
Ve tüm çalışmalarımızda halkımızla köprü olan Medya Kuruluşlarımıza,
‘La İlahe Galibe İllallah’ diyerek;
Milletvekili Adayı ve Teşkilatlarımız adına,
TEŞEKKÜR EDİYORUZ. ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com