Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ÖZEL HABER, SAĞLIK, Uncategorized 11 Nisan 2023 423 Görüntüleme

SMA TİP 1 HASTASI ALİ BEBEK’İN ANNESİ: ”PARA YÜZÜNDEN EVLADIMI KAYBEDECEĞİM.5 LİRA OLSA BİLE DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN”

Mardin’de yaşayan Ziya ve Saliha Akyüz’ün çocukları SMA Tip 1 Hastası Ali Bebek için başlatılan yardım kampanyası bütün çabalara rağmen istenilen rakama ulaşmadı.

Ali Bebek’in annesi Saliha Akyüz yardımsever vatandaşlara seslenerek,’’ Evladım 4 yıldır yaşam mücadelesi veriyor. Günden güne eriyor para yüzünden. Lütfen evladımı kaybetmek istemiyorum. Onun yaşaması için 5 TL bile olsa desteğinizi esirgemeyin. Evladımla oyun oynamak istiyorum. Ali’nin sesini duyun. ’dedi.

Mardin Nusaybinli Ziya ve Saliha Akyüz’ün ilk evladı olan Ali Akyüz’e, 45 günlükken SMA Tip 1 ölümcül kas hastalığı teşhisi konuldu. Teşhisin hemen ardından adana Balcalı Hastanesi’nde 9 ay yoğun bakımda kalan Ali Bebek’in 3 kez kalbi durdu, hayata tutundu. 5 cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi veren Ali Bebek, şuan 33 aylık ve kampanyası henüz %24 bandında.

Çocukları Ali Bebek için geçtiğimiz yıl başlayan 1 yıllık valilik onaylı yardım kampanyasının bittiğini ve uzatmak için tekrar valilikten izin alındığını kaydeden aile, seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Kampanyanın başından bu yana % 24 ‘e ulaştıklarını belirten aile çaresizlik içinde yardımseverlerden destek bekliyor. Uzatılan kampanyanın bitmesine 8 aylık bir zaman kaldığını Ali Bebek’in ailesi tedavi için Dubai de bir hastane ile görüştüklerini belirtti. Ailenin, bu tedavi için hastaneye 1 milyon 877 bin 600 dolar ödemesi gerekiyor.  Fizik tedavi masrafları dâhil olunca bu rakamın 2.5 milyon dolara ulaştığı ifade edildi.

ANNE SALİHA AKYÜZ: ONUN YAŞAMASI İÇİN 5 LİRA BİLE OLSA DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN

Ali Bebek’in annesi Saliha Akyüz yaşadığı çaresizliği anlatarak yardımseverlerden destek istedi.Evladını para yüzünden kaybetmek istemeyen anne Akyüz, 5 lira olsa bile sesini duyan herkesten destek beklediğini dile getirerek şunları söyledi:

‘’Ben Ali’nin annesiyim. Evladım 4 yıldır yaşam mücadelesi veriyor. Günden güne eriyor para yüzünden. Lütfen evladımı kaybetmek istemiyorum. Onun yaşaması için 5 TL bile olsa desteğinizi esirgemeyin. Evladımla oyun oynamak istiyorum. Ali’nin sesini duyun. Onun elini tutun. Bir anne olarak sesleniyorum. Ali’ye desteğinizi esirgemeyin.’

EVLADIMI PARA YÜZÜNDEN KAYBEDECEĞİM

Ali’nin hastalığı çok zor. Çok mücadele etti. Ama günden güne daha zor geçiyor. Evladımı para yüzünden kaybedeceğim. Bu küçük çocuğun hayatı paraya bağlı. Bir anne olarak söylüyorum. Bakıp geçmeyin. Sizler sayesinde başarabilir. Ne olur Ali’ye bu şansı verin. Artık dayanamıyoruz.

Bu ramazanda fitre ve zekâtlarınız bir çocuğa can olsun istemez misiniz? Ali SMA Tip 1ölümcül kas hastası. Bir ilacı var yurtdışında. Onun ilacını alamazsam evladım ölebilir. Sizin gibi gönüllü güzel insanlara güveniyorum. Ali’nin elini tutun. Fitre ve zekâtları Ali ile paylaşın. Bir lokma demeyin, bir damla su demeyin. Evladıma nefes olun. Ali ölmesin.’’

 

ALİ yaz 9034’e gönder 1 sms 20 TL (TÜM OPERATÖRLERDEN)

Valilik İzinli Kampanya

TL İban: ‌TR25 0001 0090 1014 0360 0050 01
‌$ İban: ‌TR95 0001 0090 1014 0360 0050 02
€ İban : ‌TR68 0001 0090 1014 0360 0050 03

Ziraat Bankası
Alıcı: Ali AKYÜZ
Açıklama: Ali AKYÜZ

Avrupa İban  🇪🇺:‌NL05BUNQ2067913778
‌Alıcı: Sma kids     BİC KODU: BUNQNL2A

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com