Ana Sayfa GÜNDEM 12 Nisan 2023 256 Görüntüleme

GÜRGÖZE “RANT ÜZERİ YAPTIĞINIZ BÜTÜN ÇALIŞMALAR VATANDAŞA ZARAR VERİYOR”

Dün akşam saatlerinde Elazığ’da yağış oranının yüksek olması birçok mahallede su taşkınına neden oldu. Yağan yağış hayatın akışını olumsuz etkilerken vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Şehirde meydana gelen taşkına Elazığlı vatandaşlardan tepki geldi. Elazığ’da ki bazı kanalların kapatılmasının bu tür taşkınlara yol açtığını belirten Elazığlı vatandaş Ali Fuat Gürgöze, “Bizler sürekli şunu söylüyoruz; arkadaş şu belediye Elazığ’ı kuzeyden güneye doğru kuşatan, doğu ve güneye doğru kuşatan kanalı niye kapattı. Bu soruyu soracak bir siyasi merci yok mu? Milletvekili yok mu? İl başkanları yok mu? ilçe başkanları yok mu? Siyasiler yok mu? Vatandaş yok mu?” dedi.

BUNUN SORUMLUSU KİM?”

Yağan yağışın su baskınına neden olduğunu belirten Gürgöze, vatandaşın artık içinden çıkamaz bir hal aldığını ifade ederek tepki gösterdi. Gürgöze şunları söyledi:;

“Elazığ’ı yine su basmış. Yağan yağış birçok bölgede vatandaşı gerçekten içinden çıkılmaz bir sorunla baş başa bırakmış durumda.  Bizler sürekli şunu söylüyoruz; arkadaş şu belediye Elazığ’ı kuzeyden güneye doğru kuşatan, doğu ve güneye doğru kuşatan kanalı niye kapattı. Bu soruyu soracak bir gazeteci yok mu? Bu soruyu soracak bir siyasi merci yok mu? Milletvekili yok mu? İl başkanları yok mu? ilçe başkanları yok mu? Siyasiler yok mu? Vatandaş yok mu? Sorun şunu ya. Son 4-5 yıldır kaç sefer Sivas’ta Elazığ’da akıl almaz bir şey. Sanki bilinçli olarak Elazığ’a zarar vermek için getiriyorlar  bunları.  Bunun sorumlusu kim? ” dedi.

RANT ÜZERİ YAPTIĞINIZ BÜTÜN ÇALIŞMALAR VATANDAŞA ZARAR VERİYOR

“Vatandaş artık sorsun, sorgulasın böyle muhalefet olmaz, böyle iktidar olmaz, böyle siyaset olmaz, böyle hizmet olmaz, olmayacak da. Bu vatandaş koyun değil, her dediğinizi yapacak diye bir şey yok. Yanlış düşünüyorsunuz, yanlış eylemler yapıyorsunuz, yalnız pratikler gösteriyorsunuz. Çalışmalarınızın tamamı yanlış imar üzeri, konut üzeri, rant üzeri yaptığınız bütün çalışmalar yanlış. vatandaşa yönelik değil, Halkçı değil. Bu devleti bu halkı düşünen insanlar değilsiniz. Ya arkadaş bir tek ben miyim bunları gören gazeteciler nerede? Gazeteciler bu siyasi erkten besleniyorsa ona sözüm yok.

Ancak birileri sesini yükseltsin Artık Elazığ her yağmur yağdığı zaman böyle olacaksa bizim çoluk çocuğumuz da orada. Ya bu hizmeti yapın ya da çekip gidin arkadaş yeter artık. Bu ülkede sizler kambur oldunuz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com