Ana Sayfa Uncategorized 13 Nisan 2023 260 Görüntüleme

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞEN ALİ ÖZCAN ADAYLIKTAN ÇEKİLİYOR MU…

Geçtiğimiz günlerde adaylık başvurusunu yapan ve bir miting ile seçimlere bağımsız olarak gireceğini açıklayan Ali Özcan’ın adaylıktan çekileceği söylentileri kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Gelen bilgiye göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Adıyaman ‘da dün akşam bir araya gelen Ali Özcan burada baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Kulislerden gelen haber Kılıçdaroğlu’nun Ali Özcan’dan çekilmesini istediği ve Özcan’ın da Genel Başkan’ın sözleri üzerine adaylıktan çekildiği yönünde.

Öte yandan yarın saat 11.00 ‘da CHP İl Binası’nda CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Onursal Adıgüzel, Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol ile 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan  basın açıklaması yapacak.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com