Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SPOR, Uncategorized 13 Nisan 2023 1118 Görüntüleme

YAZIKONAKGÜCÜ SPOR KULÜBÜ, MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI FARKINDALIK OLUŞTURACAK BİR ETKİNLİK DÜZENLİYOR

Elazığ’ın en genç spor kulübü olan Yazıkonakgücü Spor Kulübü sosyal sorumluluk alanında farkındalık yaratacak bir etkinliğe daha imza attı.

Kuruluş amaçlarının başında gelen gençleri kötü alışkanlıklardan kurtararak eğitim ve spora yönlendirmek olan Yazıkonakgücü Spor Kulübü, günümüzde gençler için en büyük tehlike olan madde bağımlılığı ve uyuşturucu kullanımının önüne geçmek ve ailelerde farkındalık oluşturmak için bir etkinlik gerçekleştiriyor.

İl Jandarma komutanlığı işbirliği ile Uzman Dr. Psikiyatrist Ömer Deniz’i belde halkı ve gençleri ile biraraya getirecek olan kulüp, bu kapsamda bir iftar organizasyonu düzenledi.

Yazıkonakgüçü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Telli düzenlenen iftar organizasyonuna bütün belde halkının davetli olduğunu söyledi. Kulübün sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi hatırlatan Telli, özellikle genç yaşta uyuşturucuya başlama oranlarının arttığına dikkat çekerek şunları söyledi:’’ Teknolojik gelişmelerin artması ile özellikle gençlerimiz sosyal yaşamdan uzak, içe dönün bir yaşam sürmeye başladılar. Sanal ortamlarda kurdukları bir dünyada çevrelerinden kopuk, sorunlarını kendi içinde yaşayan gençlerimizin sayısı oldukça fazla. Bu da ne yazık ki suiistimale açık olmalarına neden oluyor. Özellikle madde bağımlılığı ve uyuşturucu kullanımının zararları, bu konuda bilinçli olmaları ve ailelerin yaklaşımı konusunda bilinçlendirmek istedik. Uzman Dr. Psikiyatrist Sayın Ömer Deniz’in katılımıyla gerçekleştireceğimiz organizasyonun bir farkındalık yaratacağını düşünüyoruz. 16 Nisan Pazar günü düzenleyeceğimiz iftar organizasyonuna tüm beldemiz davetlidir.’’ Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com