Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 14 Nisan 2023 706 Görüntüleme

SÖNMEZ: 30 YILDIR ELAZIĞ’DA RÜTBESİZ, MAKAMSIZ, KOLTUKSUZ SİYASET YAPIYORUM

Seçim çalışmalarına büyük ses getiren adaylık açıklamasının ardından İYİ Parti 1. Sıra milletvekili adayı olarak çalışmalara başlayan İrfan Sönmez bu kapsamda ziyaretlerini sürdürüyor.

30 YILDIR RÜTBESİZ, MAKAMSIZ, KOLTUKSUZ SİYASET YAPIYORUM

İYİ Parti 1. Sıra milletvekili adayı Av. Dr.İrfan Sönmez, İYİ Parti 4. sıra adayı ve parti yönetimi ile birlikte Fırat Gazetesi’ni ziyaret etti.FHGC Başkanı ve Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem ile gündeme dair istişarelerde bulunan Sönmez, : 30 yıldır Elazığ’ın sesi olabilmek için rütbesiz, makamsız, koltuksuz siyaset yaptığını belirterek “Ben 30 yıldır Elazığ’da rütbesiz, makamsız ve koltuksuz siyaset yapıyorum. Netice itibarı ile İYİ Parti’nin siyaseti ve Sayın Meral Akşener’in milli hassasiyetlerini de bildiğim için Sayın Meral Akşener ile uzun zamandır siyaset yapmaktayım. İnşallah Elazığ’da iddialıyız.Susmayacak bir karaktere sahibim. Köşeli bir siyasetçi olduğumu biliyorlar. Hemen herkesin teslim ettiği hususlardan biri şu; seçilirsek milletin başını eğmeyeceğiz ve Elazığ sahipsizdir dedirtmeyeceğiz” dedi.

ELAZIĞ’IN SESİ SOLUĞU OLACAĞIZ

Ziyaretlerini Kanal Fırat ile sürdüren Sönmez ,İYİ Parti Elazığ Milletvekili adayları İrfan Sönmez, Yüksel Ercan ve Şenay Aladağ Demirel Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ile Elazığ gündemi ve siyasetine dair istişarelerde bulunan Sönmez, ”Aday listemiz açıklandığından beri Elazığ halkından büyük bir teveccüh aldık. İnşallah hedefimiz Elazığ’da iki milletvekili çıkarmak. Türkiye’de ve Elazığ’da değişimi sağlayacak oy potansiyeline kavuşmak. 21 senedir aynı yönetimle yönetiliyoruz. Biz vatandaşlar olarak çok yorgunuz. Savaşır gibi siyaset yapıyorlar. Hiçbir ahlaki ölçü tanınmadan siyaset yapıyorlar. Bu insanları yoruyor bizleri yoruyor. Kavga eder gibi siyaset yapmayacağız, bu ülkenin her insanın herkesi kucaklayacağız. Elazığ’ın sesi soluğu olacağız” dedi.

Yoğun ziyaret programı kapsamında Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk ile de bir araya gelen Sönmez, sanayi ve istihdam alanındaki konularda fikir alışverişinde bulundular.

SİYASET KOLTUK YARIŞI DEĞİL, HİZMET YARIŞIDIR

Ziyaretleri kapsamında Günışığı Gazetesi imtiyaz sahibi M.Nafiz Koca ile bir araya gelen Sönmez şu değerlendirmelerde bulundu.” Yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarına başladık. Bu kapsamda ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Özellikle Elazığ basınının temsilcileri ile bir araya gelmemiz gerekiyor. Bu sadece seçimden seçime değil, her zaman yapılması gereken bir ziyarettir. Çünkü basın bulunduğu bölgenin bir anlamda gözü kulağıdır. Bölgenin sorun ve ihtiyaçlarına ayna tutan bir misyona sahiptir. Dolayısı ile siyaset ve gazetecilik birbirine dolaylı da olsa yakın olan iki kurumdur. Ziyaretlerimizde ilimizin değerli basın mensupları ile bir araya geldik. İlimizin bizlerin de yakinen takip ettiği sorunlarını konuştuk. Yapmak istediklerimizi, yaptıklarımızı ve inşallah mecliste güçlü bir temsiliyet sorumluluğu ile yapacaklarımızı anlattık. Siyaset koltuk kazanma yarışı değildir. Bir hizmet yarışıdır. Partiler de bu hizmete vesile olan en önemli kurumlardır. Bizler de bu hizmetleri yerine getirmek için bu yola çıktık. İlimize, halkımıza gönül bağımızın verdiği güçle talibi olduğumuz görevi başaracağız. Gördüğümüz teveccüh de bunun en büyük yansımasıdır. İYİ Parti olarak seçimlerde Elazığ’dan güçlü çıkacağız.Çünkü susmayacağız, çünkü halkımızın sesi olacağız.” dedi.

 

SÖNMEZ’DEN MEHMET KARACADAĞ’A NEZAKET ZİYARETİ

İş İnsanı Mehmet Karacadağ’ı seçim bürosunda ziyaret eden Sönmez, Karacadağ ile Elazığ’ın seçim gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Seçim atmosferinde siyasi parti gözetmeksizin siyasi nezaketin gerekliliğine vurgu yapan Sönmez, ” Ak Parti Milletvekili Aday Adayı, İş İnsanı Sn. Mehmet Karacadağ’ı ziyaret ettik. Genç başarılı bir iş insanı. Kendisi ile Elazığ siyasi gündemine dair değerlendirmelerde bulunduk. Nezaketi ve misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com