Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 15 Nisan 2023 325 Görüntüleme

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

AK Parti İl Başkanlığı, 28. Dönem Milletvekili Adaylarını kamuoyuna tanıttı.

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili genel seçimlerinde Elazığ’dan AK Parti milletvekili adayları il başkanlığı tarafından düzenlenen programla kamuoyuna tanıtıldı.

Yakup Kılıç Spor Salonunda düzenlenen Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Tanıtım toplantısına milletvekilleri, teşkilat mensupları, ilçe, belde belediye başkanlarının yanı sıra partililer de katıldı.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, seçimlerin önemine ve Türkiye Yüzyılına vurgu yaparak, Elazığ’ın partilerine her dönemde olduğu gibi bu dönemde de tam destek vereceğine inandıklarını söyledi. Yıldırım, “Bizim asıl hedefimiz Cumhurbaşkanımızı çok büyük bir oyla tekrar cumhurbaşkanı seçmek ve onu bize göndermiş emanetlerini tekrar kendisine göndermek üzere gece gündüz çalışacağız. Süremiz az ancak adaylar profiller ve belirli şeyler üzerinden sakın ha sakın ne kendi içinizde ne de dışınızdaki sizi yormaya çalışan kimselere müsaade etmeyin enerjinizi boşa harcamayın. Hepimizin tekbir işi var reyisin dediği gibi yüz yüze herkesle temas edeceğiz, gönüllere gireceğiz” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, milletvekili adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte sahada durmadan çalışarak, seçimlerden başarı ile çıkacaklarını söyledi. Şerifoğulları, “Bugünde sevdamız, aşkımız Elazığ için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize emanet olarak gönderdiği birbirinden kıymetli 5 milletvekili arkadaşımızla omuz omuza şehrimiz için davamız için ve geleceğimiz için çalışacağız. 14 Mayıs seçimleri çok önemli bir yol ayrımıdır bir kırılma noktasıdır. İstikbalimiz için büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasının devamı için sen ben demeden bir ve beraber olacak geleceğimize sahip çıkacağız. Gelecek nesillere ayakları üstünde duran güçlü bir Türkiye bırakacağız 14 Mayıs’ta milletimizle birlikte yazacağımız zaferle birlikte inşallah ülkemizde istikrar devam edecek inşallah huzur ve güven devam edecek” dedi.

 

AK Parti Elazığ 5. sıra milletvekili adayı Hasan Murat Öz, Türkiye ve Elazığ’ın daha güçlü kazanımlar elde edebilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin yanında yer alacağını söyledi. Öz, “14 Mayısta bir kez daha ülkesine ve istikbaline yön vermek için sandık başına gidecek. Bu seçim milletimizle 21 yılda inşa ettiğimiz büyük ve güçlü Türkiye için yeni Türkiye yüzyılı kapılarını açma vaktidir. Bu seçim Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yeni yüzyıla selam vaktidir. Vakit Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Çanakkale’den 15 Temmuz’a nice destanlar yazan milletimizin Türkiye Yüzyılı destanını yazma vaktidir. Vakit istikbalimize ve istiklalimize sahip çıkma vaktidir. Milletimize hizmetkar olmak için aziz şehrimize hizmetkar olmak için karşınızdayım” ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ 4. sıra Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın 20 yılda AK Parti’ye hep destek olduğunu anımsatarak, 14 Mayıs’ta da desteğin devam edeceğini söyledi. Yanılmaz, “14 Mayısta yapılan seçimler doğal bir milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi değil dünya zalimleri bir araya gelmiş Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğansız bir Türkiye oluşturmak için mücadele ediyorlar. Sevgili gençler dünya zalimlerinin isteğine karşı 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan diyecek miyiz?, 14 Mayıs’ta dünya zalimlerinin değil dünya mazlumlarının dediği olacak ve Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olacak inşallah” dedi.

Ak Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, yeni dönemde Elazığ’ı en güçlü şekilde mecliste temsil edeceklerini söyledi. Nazırlı, “Biz memleket aşıklarıyız, biz dedelerimizin ayak izlerini taşıyan toprağa sevdalıyız. Biz biriz, beraberiz. Birbirimize benzemeden birlikte var olmak zorundayız. Bizi bir arada tutan bağ Elazığlı olmaktır. biz hiçbir zaman ayrılığı, hiçbir ucuz tartışma ve polemiği gündemimize almayacağız. Memleketimiz için çalışacak Elazığ için gayret sarf edeceğiz. Ağın, Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Keban için çalışacağız, Kovancılar, Maden, Palu, Sivrice için çalışacağız. Ülkemiz ve milletimizi daha ileriye taşımanın derdinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerin önemine vurgu yaparak, muhalefeti eleştirdi. Açıkkapı, “14 Mayıs’ta bir karar vereceğiz. Ya milletiyle vatansever halkıyla yürüyenler olacak ya da küresel aklın desteklediği Biden’in desteklediği, FETÖ’nün desteklediği, PKK’nin minimum bütün sol örgütlerinin desteklediği millet ittifakı olacak buna karar vereceğiz. Bu ülkede benim liderim sayesinde başbakan olan bakan olanlar bugün küresel aklın oyuncağı olmuşlar ve sol zihniyetin bugüne kadar benim atamın, dedemin, babamın sol zihniyetle olan kavgasını rağmen birlik olmuşlar buna akıl sır erdirmek mümkün değil” dedi.

 

AK Parti Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, kadrolarına güvendiklerini belirterek, seçimlerden iyi bir sonuç alacaklarına inandıklarını kaydetti. Keleş, “Cumhurbaşkanımızı ve yol arkadaşlarını hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır ve yine bırakmayacaktır. Sağolun, varolun. Biz kadromuza güveniyoruz ve bu kadroyla birlikte inşallah Elazığ’da güzel bir sonuç alacağız. Teşkilatlarımıza güveniyoruz, sizlere güveniyoruz her şeyden öte biz Elazığ’a güveniyoruz, kanal23 Elazığlılara güveniyoruz, Gakkolara güveniyoruz. Elazığ yine tarih yazacak ve Allah’ın izniyle büyük bir başarıya imza atacaktır” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com