Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 17 Nisan 2023 582 Görüntüleme

GSİM YURTLARINDA KADİR GECESİ ELLER SEMAYA AÇILDI

Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi’ne idrak etmenin sevinci yaşanıyor.

Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesini ve millet olarak aramızdaki sabrı, sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı arttırmasını, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesini diliyor bu zor günlerde yaraların sarılması temenni ediliyor.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi depremzedeleri her zaman olduğu gibi bu gecede de yalnız bırakmayarak hep beraber ellerini semaya açtı. Çocuğundan yaşlısına yurtlarda kalan depremzedeler ile beraber dualar ederek depremzedelere ikramlarda bulunuldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, “Kadir Gecesi, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gecede ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm personelimizin, spor teşkilatımızın, Türk milletinin ve İslâm Âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin; insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını bu zor günleri ardımızda bırakabilmeyi yaralarımızın sarılmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com