Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Nisan 2023 235 Görüntüleme

CEZMİ ORKUN YAZDI….LAĞIM PATLAR KORKUSU…

Değerli vatandaşlar, siyaset-ticaret-mafya o kadar grift hale gelmiş ki yeni bir açıklama tüm gündemi sarsıyor ancak iktidarın pişkinliği karşısında hayretler içinde kalıyoruz. Dün Sedat Peker, bugün Muhammed Yakut tarafından açıklanan hususlar da gerekli soruşturma işlemlerini yapacak yürekli bir “Cumhuriyet Savcısı” olacağını ümit ediyor ve bekliyoruz.

Anlatılanlara bakıldığında devletin içerisine çöreklenmiş ve koltuğun gücünü kişisel menfaatleri doğrultusunda kullanan bu şahıslar hırsızlık, usulsüzlük, yolsuzluk, adam kaçırma, cinayet, kaçakçılığın her çeşidi (insan-tarihi eser-silah-uyuşturucu, petrol), şantaj vs. gibi hukuk dışı eylemler ile suçlanıyor. Ancak bugün de harekete geçen bir tek savcı dahi henüz yok.

Toplumun bilgisine aktarılan tüm bu rezilliklere magazinsel olaylar olarak bakılamaz. Çünkü, Temelinde el konulan, yenen  kul hakkı var. Suç isnadı olan kişiler keyif çatsın, vatandaşlar ise daha ucuza temin edebilmek için ekmek ve ramazan pidesi satan belediye büfeleri önünde, Sınırlı da olsa tahıl ürünleri için tarım kredi kooperatiflerinin satış mağazalarından tahıl ürünleri, et-süt kurumu satış mağazaları önünde et-tavuk alabilmek için ki tabi kalırsa, saatlerce kuyruğa girsin. İşte senin adaletin bu Erdoğan.

İtibarını lüks ve şatafatta arayan Erdoğan iktidarı, aslında toplumu oldukça rahatsız eden bu ifşalar karşısındaki pişkinliği sayesinde o sahte itibarını da yitirmiştir. Siz tüm bu olayların açıklık kazanması için yargıyı işletmezseniz hangi ahlaktan ve itibardan bahsedebilirsiniz. Medyaya bakıyoruz üç maymunu oynuyor. Muhataplarına bakıyorsunuz arsızlık diz boyu, yargı mensupları sağır ve kör. Eee o zaman şu sonuca varıyoruz. Bunların tamamı Aynı havuzdan beslendikleri için o havuzu kirletenleri de görmezler. Bu iddialar demokratik bir ülkede olsa yer yerinden oynar. Bizde yaprak kımıldamıyor. Hani demokrasi.

Bu açıklamalar ile lağım patlamıştır. Ancak muhalefet partileri  duyarsız kaldıklarına göre galiba ANOSMİ(koku alamama) hastalığına yakalanmışlar. İyi de kulakları duymuyor mu? siz muhalefet parti liderleri hepinize soruyorum, söyleyenlere değil söylenenlere bakmanız gerekmez mi? neden üzerine gitmiyorsunuz? Gel de rahmetli Demirel, Erbakan ve Ecevit’i arama. Allah’ın rahmeti üzerlerine olsun.

 

AKP iktidarı bu ifşaların doğru olup olmadığını araştırmak yerine HÜDA PAR’ın Hizbullah ile bağlantısı hakkında yapılan paylaşımların ve iddiaların yer aldığı haberlere erişim engeli ve Muhammed Yakut’un açıklamaları sonucunda, suçlanan kişiler değil de deşifre eden kişilerin gözaltına alınması eylemleri,  AKP’nin iktidarda kalmak için her şeyi göze alacağını gösteriyor. Öyle ya, koltuktan kalktıklarında pisliklerin içinde olduğu lağım çukurunun patlamasından korkuyorlar. Bu korku insana her şey yaptırır. Ancak lağım patladı beyler, kokusu tüm ülkeyi sardı. İktidarın pişkinliğini anladık da eyy muhalefet partileri size ne oldu? Yoksa iktidardan bir farkınız yok mu?

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com