Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 20 Nisan 2023 117 Görüntüleme

ETSO BAŞKANI ALAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan Ramazan Bayramı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımlayarak sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesinin önemini vurguladı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan: “İnsanı kendine getiren, manevi duyguların yoğunlaştığı, hoşgörü, dayanışma ve birlik duygularının güçlendiği, ibadetlerimizle birlikte, yardımlaşma ve paylaşma gibi güzel duygularımızı güçlendirdiğimiz Mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak Ramazan Bayramımıza kavuşmanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz.

6 Şubat tarihinde yaşadığımız deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarını, evlerini ve mallarını kaybeden vatandaşlarımıza sabırlar diliyor, Mübarek Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu bayramda, tüm insanlığa sevgi, saygı ve hoşgörü ile yaklaşmanın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu mübarek günlerde, sevgi ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmek, huzur ve mutluluğumuzu paylaşmak için bir araya gelmeli, birbirimize olan sevgi ve saygımızı artırmalıyız.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com