Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 22 Nisan 2023 205 Görüntüleme

KUTBETTİN YEŞİLKAYA’DAN İRFAN SÖNMEZ’E DESTEK

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı İrfan Sönmez, bu gün saat 14: 00 ‘da Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililer ve vatandaşlarla bayramlaşacak. İYİ Parti Milletvekili adayı Sönmez, bayramlaşma geleneğini sürdürüyor. Saat 14.00 ‘da SKM de vatandaşlar ve partililerle bir araya gelecek olan Sönmez, öncesinde Elazığ’ın kanaat önderleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Bu kapsamda Elazığ’ın eski Belediye başkan Yardımcısı Kutbettin Yeşilkaya’yı ziyaret eden Sönmez, Yeşilkaya ile   bayramlaştı Uzun uzun sohbet eden ikili Elazığ siyasetine dair değerlendirmelerde de bulundular.

Sönmez: ”Elazığ’ın kanaat önderlerinden eski Belediye Başkan Yardımcısı Kutbettin Yeşilkaya ağabeyi ziyaret edip dua ve desteğini aldık.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com