Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 26 Nisan 2023 1461 Görüntüleme

*ELAZIĞLI BAL 23 EYLÜL’DE RİNGE ÇIKACAK! *

4 Aralık 2022 Tarihi’nde, rakibi Uğur Tasabat’ı 2 dakika 40 saniyede nakavt ederek K1 Ağır Siklet Şampiyonu olan  Cafer Bal,  23 Eylül’de ünvânını korumak için ringe çıkacak…

K1 Kickboxen Dünya Şampiyonu Elazığlı Şampiyon Cafer Bal, 23 Eylül’de Almanya’nın Bonn kentinde ünvânını korumak için yeniden ringe çıkacak. 4 Aralık 2022 Tarihi’nde Almanya’nın Krefeld Kenti’nde Rakibi Uğur Tasabat’ı, 2 dakika 40 saniyede nakavt ederek K1 Ağır Siklet Dünya Şampiyonu olan Elazığlı  Cafer Bal, 23 Eylül’de tekrar Uğur Tasabat ile ringe çıkacak. K1 Ağır Siklet Dünya Şampiyonluğu ünvânını korumak isteyen Cafer Bal çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

K1 Avrupa Şampiyonu ünvânına da sahip olan Elazığlı Cafer BAL, “Türk gençlerine örnek olmak, çeşitli boksörler yetiştirmek ve boks sporunu sevdirmek için 30 yıldır emek harcıyorum” açıklamasında bulundu.

CAFER BAL: “GAYEMİZ TÜRK GENÇLERİNE ÖRNEK OLMAKTIR!”

30 yıldır kick boksla ilgilenen ve branşı hiç bırakmayan Cafer Bal, 23 Eylül’de Almanya’nın Bonn Kenti’nde çıkacağı ünvân koruma maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Uzun yıllardır hocalık da yapan Bal şunları söyledi; “Yeni şampiyonlar yetiştirmek için mesai harcamaya devam ediyorum. 51 yaşında olmama rağmen son derece iddialı bir fiziğe sahibim. Günde 3 antrenman yaparak hazırlıklarımı sürdürüyorum. Türk gençlerine örnek olmaktan başka bir düşüncem hiç olmadı. Ünvân koruma maçımda da kazanmak için elimden geleni yapacağım ve bu karşılaşma 130 ülkede canlı yayınla takip edilebilecek.” Diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com