Ana Sayfa Uncategorized 2 Mayıs 2023 197 Görüntüleme

HAZARBEY ISI SİSTEMLERİNDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Hazarbeyoğlu Doğalgaz Isı Sistemleri 3. Şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Elazığ’ın Keban İlçesinde gerçekleştirlen açılışa birçok önemli isim katılım sağladı.

Vatandaşların ve bürokratların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılışa; Elazığ MHP Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ, Elazığ Kahveciler Ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat Evsen, Elazığ Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, Elazığ Elektronikçiler ve Fotoğrafçılar Oda Başkanı Mehmet Havabulut, Bilge Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilge, Elazığ Türk Ocakları Başkanı Yavuz Haykır, Elazığ Şoförler Oda Başkanı Şevket Toraman, Elazığ Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanlı, Fırat Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hikmet Esen ve vatandaşlar katılım sağladı.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılışta açıklamalarda bulunan Hazar Isı Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Tuncel;

” Yıllardır ülke genelinde mekanik anlamda bir çok çalışmamız oldu. Mekanik tesisatının uygun bir şekilde yapılmasıyla enerji tasarrufunun önemini çok iyi bilmekteyiz. İlçemizde  bu tür iş yerlerinin açılması insanlığımızın alacağı hizmet enerji tasarrufuyla kendi ceplerine ve milli gelire büyük katkı sağlayacağını hepimiz biliyoruz. Bugün burada Elazığ’dan gelen çok kıymetli misafirlerimize de teşekkür ediyoruz. Huzurlu bir ortamda rahatlamanın en güzel yolu şirin ilçemiz Keban’da gezip dünyanın en lezzetli balığını tatmaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com