Ana Sayfa GÜNDEM 3 Mayıs 2023 195 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ / FIRAT TTO ISIF’23’DEN ÜÇ ÖDÜLLE DÖNÜYOR

İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF) 2023ödülleri, Teknofest kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte sahiplerini buldu.

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF) 2023’ten Fırat Üniversitesi üç madalya ile döndü.

Fırat Üniversitesi / Fırat TTO 2023 yılıISIF’23’de Prof. Dr. Ömür AYDOĞMUŞ ve Prof. Dr. Muhammed Fatih TALU’nun Robot AssistedFrameless Steroactic Brain Biopsy System adlıpatentinden altın madalya,

Doç. Dr. Furkan SARSILMAZ, Doç. Dr. Mustafa AY ve Dr. Öğr. Üyesi Cafer BAL’ın A device for Removing Surface Burrs DuringFriction Mixing Welding adlı patentinden gümüşmadalya,

Prof. Dr. Hanbey HAZAR ve Arş. Gör. Hüseyin SEVINÇ’in Low Pressure Drop Bipolar Plate for Fuel Cells adlı patentinden bronzmadalya kazanarak büyük bir başarıya imzaattılar.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, “Başarılarından ötürü buluş sahibi akademisyenlerimizi kutluyorum. Yerli ve milli teknolojilerin gelişimine ve bunun ekonomimize katma değer olarak yansıması adına FıratÜniversitesi olarak her türlü desteği sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu konuda gecesini gündüzüne katarak özveri ile çalışan Fırat Üniversitesi akademisyenlerimizi, öğrencilerimizive Fırat Teknoknet çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com