Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET, Uncategorized 12 Mayıs 2023 574 Görüntüleme

ESKİ ETSO BAŞKANI, İŞ İNSANI ŞEKERDAĞ’DAN SÖNMEZ’E DESTEK

Ali Şekerdağ, İrfan Sönmez’e desteğini açıkladı

Elazığ eski Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP ve İYİ Parti ittifakının Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ, 14 Mayıs 2023’de yapılacak milletvekili seçimlerinde İYİ Parti Adayı Avukat İrfan Sönmez’i destekleyeceğini açıkladı.

Elazığ İş Dünyasının önde gelen isimlerinden olan  Şekerdağ, Elazığ siyasetinde etkin olarak 5 Aralık 2018’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla “İYİ Parti Elazığ Belediye Başkanı adayımız Ali Şekerdağ’a başarılar diliyorum, Ali Şekerdağ Elâzığ’ımızın eğitim ve ticaret dünyasına yaptığı katkıları, kentimize İYİ Parti belediyeciliği olarak sunmak üzere geliyor. #ElazığİYİolacak ” denilenerek TBMM grup toplantısında partililere takdim edilmişti.  Şekerdağ, daha sonra 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP ve İYİ Parti ittifakının Elazığ Belediye Başkan adayı olarak açıklanmıştı.

ŞEKERDAĞ: “İYİLERİN KAZANMASI İÇİN GEREKLİ GAYRETİ GÖSTERECEĞİM”

Ali Şekerdağ yaptığı bir açıklama ile İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez’e destek olduğunu açıkladı. Şekerdağ açıklamasına ülkenin geleceği için son derece önemli olan 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde partisinin yanında olduğunu bildirerek, büyük dostlukları olan İYİ Parti milletvekili adayı Av. Dr. İrfan Sönmez’e destek vereceğini açıkladı.

”Ahlakın siyasete hâkim olması, milletimizin ve ülkemizin olmazsa olmazıdır diyen Ali Şekerdağ, “”menfaatini dava görenleri saf dışı etmek için ve İYİLERİN KAZANMASI için gereken gayreti göstereceğim” “diyerek Elazığ halkının değişime evet demesi gerektiğini vurguladı.

SÖNMEZ: ”İYİ PARTİ TARİH YAZACAK”
Av. Dr. İrfan Sönmez de de Şekerdağ’ın desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Sayın Ali Şekerdağ’ın bizlerle olması, İYİLER VE CESURLAR HAREKETİNE destek olması bizleri çok sevindirmiştir dedi. Sayın Ali ŞEKERDAĞ ilimizde eğitim ve ticaret alanında şehre çok katkı sunmuştur. Bizlere desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. 14 Mayıs 2023’de yapılacak kader seçimler sonrası , şehrimiz ve ülkemiz 15 Mayıs sabahı karanlıklardan bahara uyanacak ve inşallah Elazığ’da da İYİ PARTİ TARİH YAZACAK. Seçimin hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com