Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 12 Mayıs 2023 130 Görüntüleme

İYİ Parti Heyeti’nden Başkan Alan’a Ziyaret

İYİ Parti Elazığ 2.Sıra Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Aygül Akgün ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan’ı ziyaret ettiler.

 

Yüksel Ercan iş dünyasının sıkıntılarını bilen bir insan.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan: “İyi Parti Merkez İlçe Başkanı, İyi Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı İş İnsanı değerli dostum, Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde kader birliği yaptığım kardeşim Yüksel Ercan Beyefendi Odamıza ziyarete geldiler. İyi Parti Heyetinin çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Yüksel Ercan, dürüstlüğüne şahit olduğum, imanlı, inançlı, Kur-an’ını, vatanını, milletini seven bir arkadaşımız. Rabbim çıkmış olduğu yolda, dünyası ve ahireti için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin. Takdir edersiniz ki bizler Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak iş dünyamız için gelen milletvekilli adaylarımıza bir manifesto yayınladık. Manifestoda beklentimilerimiz olan 13 madde var. Gelen milletvekili aday arkadaşlarımızın çoğu manifestomuza destek verdiler. Yüksel Ercan Beyefendi de iş dünyasının içinden gelen bir isim. İş dünyasının sıkıntılarını bilen bir insan. İnşallah mecliste yer alırlar. Bizler talep makamında, onlar icra makamında birlikte çalışmayı Cenab-ı Allah nasip eder diyoruz ve ziyaretlerinden dolayı hoşgeldiniz diyorum.” Dedi.

Manifestodaki bütün maddeler Elazığ için çok önemli

İyi Parti Elazığ 2.sıra Milletvekili Adayı Yüksel Ercan ise, “İdris Başkanımın güzel duyguları için teşekkür ediyorum. İdris Bey ile Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde kendisiyle kader birliği yapmıştık. Kendisini Başkan olarak gördük. Elazığ için çok değerli bir başkanımızdır. Özellikle iş dünyasıdan biri olarak 6. Bölge teşvikleri için ne kadar uğraştığını, Bu memleket için çok yararlı biri olduğunu düşünüyorum. Eğer İcra makamında olmak bizlere nasip olursa Ticaret ve Sanayi Odamızdan istihdam ve katma değer konusunda çok verimli olacak. Ayrıca Başkanımızın yayınladığı manifestoyu çok anlamlı buluyorum. Siyasetçi ve İş insanı olarak 13 maddenin hepsi Elazığ’ımızın için önemli ve değerli. Ben de Manifestoyu destekliyorum. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com