Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 15 Mayıs 2023 330 Görüntüleme

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ PROF. DR. EROL KELEŞ: “ANADOLU İRFANI GALİP GELMİŞTİR”

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ PROF. DR. EROL KELEŞ:
“ANADOLU İRFANI GALİP GELMİŞTİR”

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti insanının sağduyusu ve irfanının kazandığını ifade ederek, belirli merkezlerden yürütülen algı operasyonlarına ve tüm gizli açık ittifaklara rağmen halkımızın ülkesinden, değerlerinden ve yapılan hizmetlerden yana tavır koyduğunu dile getirdi.

14 Mayıs seçimlerinde Elazığlı hemşerilerimizin Cumhur İttifakına mensup dört Milletvekiline vekâletini verdiğini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi.
“Ülkemiz demokrasi şöleni içerisinde sandığa gitti ve özgür iradesini net bir şekilde ortaya koydu. Halkımız istikrardan, sağduyudan, milli savunma sanayi hamlelerinden, yerli otomobillerden, milli kaynaklarının işletilerek halkın hizmetine sunulmasından yana karar verdi. Milletimiz, ülkemiz üzerinde kirli emelleri olan ve terör örgütlerinin vesayetini altına girme noktasında yarışan parti ve zihniyetlere geçit vermedi. Halkımız, yerli ve yabancı medya kuruluşlarının karalama politikalarına karşı dik bir duruş sergiledi ve kendisine hizmet eden zihniyete desteğini verdi. 14 Mayıs Anadolu ruhunun ve Anadolu insanının, ülkesi üzerinde karanlık planlar yapan çevrelere yönelik onurlu bir duruşun adı olmuş ve tarihe böyle geçmiştir.”
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ülkeye hizmette sadece 15 günlük bir zaman kaybına sebep olacağını ve 28 Mayısta kutlu bir fetihle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açık ara bir oyla yeniden seçileceğini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, şunları söyledi:
“Aziz milletimiz milletvekili seçimlerinde güçlü bir destekle Cumhur İttifakını TBMM’ye gönderdi. Halkımız meclisteki yetkiyi Cumhur İttifakına verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ise ikinci tura kaldı. Mecliste yetkiyi ve çoğunluğu alan bir hizmet hareketinin Cumhurbaşkanlığına da yetkiyi alması, “Türkiye Yüzyılı”nın da resmi başlangıcı olacaktır. Milletvekili seçimleri bitmiş ve halkımız büyük bir güvenle Cumhur İttifakına desteğini ortaya koymuştur. Bugünden sonra Cumhur İttifakının tüm bileşenleriyle birlikte ve halkımızla omuz omuza verip 28 Mayısta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklanmak ve 14 Mayıs seçimlerinden daha çok çalışmak ve gayret etmek durumundayız. Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini ve istikrarın devamını, gençlerimizin geleceğini ve ülkenin kalkınma hamlelerinin devamını isteyen her bir insanımıza bu mesajımızı ulaştırmak ve bunun için iki hafta daha gayret göstermeliyiz.”

Elazığ’da hem Cumhurbaşkanlığı hem de Cumhur İttifakının gördüğü yüksek teveccühün kendileri gibi şehri de mutlu ettiğini ve rahatlattığını ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Bu kesin zaferin kazanılmasında emeği, heyecanı ve teri olan tüm AK Parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Ana kademe, ilçe ve belde teşkilatlarımıza mahalle ve köy temsilcilerimize şükranlarımı sunuyorum. Seçim sürecinde bizlere gönüllerini açan, destek olan, birlikte koşturan arkadaş ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakı üyesi olan partilerimizin milletvekili adaylarına, teşkilatlarına ve mensuplarına teşekkür ediyorum. Ve özellikle bizlere olan güvenlerini sandığa net olarak yansıtan tüm Elazığlı hemşerilerimize sonsuz minnettarlığımı ifade ediyorum. Ve yine hemşerilerimizden ülkemiz, şehrimiz ve yarınlarımız için 28 Mayısta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için daha güçlü bir destek vereceklerine inanıyor, tüm hemşerilerimiz saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com