Ana Sayfa GÜNDEM 20 Mayıs 2023 255 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI: “AĞIZLARINI HER AÇIKTILARINDA GENÇLERİMİZE KARAMSARLIK ZERK EDENLERE CEVAP 28 MAYIS’TA VERİLECEK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Millet İttifakındaki siyasi partilerin temsilcilerinin karamsarlık ve boş vaat dışında bir şeylerinin olmadığını belirterek, özellikle gençler üzerinden sarf ettikleri sözlerin gençler üzerinde karşılık bulmadığını söyledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının ülke genelinde coşkuyla kutlandığını anımsatan Açıkkapı, Türk gençliğinin kararlı olduğunun altını çizerek; “Büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin en önemli zenginliği gençlerimizdir. Çalışmalarıyla gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığım gençlerimizi maalesef muhalif zihniyet boş vaatlerle kandırmaya çalışıyor. Demokrasinin, milli iradenin, milletin değerlerinin ve en önemlisi gençlerin hayallerinin düşmanı olan bu zihniyet 14 Mayıs’ta nasıl tokat yediyse 28 Mayıs’ta da aynı şekilde sandıkta dersini alacaktır. Biz AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak hak bildiğimiz yoldan sapmadan ülkemiz, milletimiz ve gençlerimiz için en doğrusu yapmaya devam edeceğiz. Gözümüzü ufuktan ayırmadan hedeflerimiz ve ideallerimiz doğrultusunda azimle, cesaretle kararlılıkla yürümeyi, durmak yok, yola devam diyerek aşkla çalışmayı sürdüreceğiz. Bunu da aziz milletimizle, gençlerimizin gayreti ve çabasıyla gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında Sivrice ve Maden ilçelerine giden Milletvekili Açıkkapı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 28 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı.

Teşkilat mensuplarıyla da buluşan Açıkkapı; “14 Mayıs’ta merkezde olduğu gibi ilçelerimizde de hem partimize hem Cumhurbaşkanımıza muhteşem bir destek verildi. Bizler de hem bir teşekkür ziyareti yapmak hem 2. Tur seçimlerinin önemini anlatmak hem de esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek amacıyla ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde hamd olsun bizlere çok büyük teveccüh var. İnşallah 28 Mayıs seçimlerini de başarılı bir şekilde atlatarak şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için hayata geçirilecek projelere yoğunlaşacağız. Ben tüm vatandaşlarımıza samimi sohbetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com