Ana Sayfa Uncategorized 23 Mayıs 2023 110 Görüntüleme

DEMİRBAĞ; “CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEK OLMAK ADINA ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarına devam ediyor.
Mahalle Mahalle, sokak sokak gezerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek isteyen Demirbağ, muhtarlarla ve STK temsilcileriyle de bir araya gelmeye devam ediyor.
Demirbağ bu kapsamda Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun ve Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan ile bir araya geldi.
Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun; “Sayın vekilimiz ilk seçimlerde de yoğun mesai harcadı. Şimdi de çok çalışıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisi bizim gönüllerimizin vekili. Her yerde sayın vekilimiz bizleri yalnız bırakmıyor. Sayın vekilimiz önümüzdeki süreçte inşallah daha güzel makamlarda değerlendirilir. “dedi.
Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan; “Sayın vekilimiz halkın adamı. Her zaman bir telefon kadar bize yakın. 3 dönem bu ile hizmet etti. Allah ondan razı olsun. Biz onu daha da güzel görevlerde görmek istiyoruz muhtarlar olarak. Elazığ’daki 700 muhtarımıza da sorarsanız böyle düşünür. Şu anda da son ana kadar seçimler için halkın içinde. Mahalle mahalle geziyor. Kendi davasına hizmet ediyor. Kendisi dava adamı. Biz ondan razıyız, Allah da ondan razı olsun.”diye konuştu.
AK Parti Doğukent Mahalle Başkanı Orhan Arı; “Sayın vekilimiz her zaman bizleri soran birisi. Sayın vekilimizi daha önemli yerlerde görmek isteriz.”dedi.
Zülfü Demirbağ ise; “Gerek önceki dönemlerde, gerekse daha önce muhtarlarımızla uyumlu bir şekilde çalıştık. Her zaman Elazığımız için hizmette olacağız. Ülkemiz için kader seçimi olacak. Allah’ın izniyle ezici bir çoğunlukla seçimleri alacağız. Hemşehrilerimizin hepsi oy kullanmak için sandıklara gitsin. Hanım kardeşlerimize oy vermeseniz de oyunuz Recep Tayyip Erdoğan’a gidecek diyorlar. Muhalefetin işi gücü oyun. Böyle bir şey yok. Bütün vatandaşlarımızın sandığa gidip oy kullanmasını istirham ediyorum.”ifadesinde bulundu.
22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, daha sonra Palu Der Başkanı Fadıl Ülgen ve yönetimiyle bir araya geldi.
Palu Der Başkanı Fadıl Ülgen; “Sayın Demirbağ bizim için çok kıymetli. Derneğimizle yakından ilgilenen bir kişidir. Kendisinden biz razıyız Allah da razı olsun. Gittiğimiz her yerde Sayın Demirbağ’a gösterilen sevginin şahidi oldum. Bundan da gurur duyduk. Sayın vekilimiz seçim sürecinde sahada. Bunu görüyoruz. İnanıyoruz ki 28 Mayıs seçiminde büyük bir oyla sonuç alınacaktır. “diye konuştu.
Zülfü Demirbağ ise; “Fadıl beyin de Palu adına önemli hizmetleri oldu. Palu ve Palu’nun yanı sıra bütün ilçelerimizde hizmetlerimiz oldu. Palu da tarihi bir ilçemiz. Bu ilçemizde de Palu’nun bütün ihtiyaç duyduğu asfalt çalışmalarını belediyeye yük olmadan yaptık. Palu-Kovancılar Devlet Hastanesinin de ihalesi 9 Haziran’da yapılacak. Bu hastanemiz de faaliyete geçince bölgeye hizmet etmiş olacak. Seçim sürecinin ilk gününden itibaren aday olmamamıza rağmen gezilerimiz devam ediyor. Cumhurbaşkanımıza destek olmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Palu ilçemiz ve Baskil ilçemiz de Cumhurbaşkanımıza önemli bir destek verdi. İl genelinde de öyle. Bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 28 Mayıs seçimlerinde bir önceki seçimde sandığa gitmeyen hemşehrilerimizi de sandığa bekliyoruz. Bu seçim çok çok önemli.”dedi.
22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Doğukent, Kültür, İzzetpaşa Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Demirbağ, Yazıkonak Beldesi Seçim Koordinasyon Merkezini de ziyaret ederken, Sanayi Sitesindeki esnaflarla da buluştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com