Ana Sayfa GÜNDEM 26 Mayıs 2023 248 Görüntüleme

“MY CHİLDHOOD ADVENTURES” PROJESİ MAYIS AYI İTİBARİYLE SON BULDU

Elazığ Şehit Süleyman Budak Ortaokulu’nun , Kasım ayında başladığı eTwinning Projesi olan “ My Childhood Adventures ” adlı projesini Mayıs ayı itibariyle bitirdiği bildirildi.

Çocukların yabancı dil , görsel ve sanatsal becerilerinin gelişiminin ön planda tutulduğu projede; Ortak akroştik şiir yazma ,takvim ve sanal kitap gibi ortak ürünlere yer verildi.  Projenin Mayıs ayında son bulduğunu bildiren Proje Sorumlusu Figen Bostan yaptığı basın açıklamasında;

“Elazığ Şehit Süleyman Budak Ortaokulu ve Liceul Teoretic “Lucian Blaga” Oradea/Romania’nın kuruculuğunu yaptığı , okulumuz öğretmeni Figen Bostan, ortağı olduğu Uluslararası eTwinning Projemiz olan “ My Childhood Adventures ” Kasım ayında başladığı yoğun proje sürecini Mayıs ayı itibariyle bitirmiştir.

Çocuklarımızın yabancı dil , görsel ve sanatsal becerilerinin gelişiminin ön planda tutulduğu projemizde yabancı dil dersi kapsamında disiplinler arası etkinliklerle partnerlerimizle beraber oluşturduğumuz proje kahramanımız Jessie karakteri için harita oluşturma , günlük aktiviteleri canlandırma ve ortak bir macera ile harika bir serüven yaşadık. Ortak akrostiş şiir yazma ,takvim ve sanal kitap gibi ortak ürünlerimizle projemizi bitirdik. Tüm partnerlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize bu uzun soluklu serüvenimizde bizlere destek verdiği için çok teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com