Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 31 Mayıs 2023 129 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI KANGAL: MECLİS ÇATISI ALTINDA BULUNAN 15 MİLLETVEKİLİMİZLE VATANDAŞIMIZIN HAKKINI DAHA ETKİLİ SAVUNACAĞIZ.

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Kangal,kötü gidişatın sorumlusu olarak görülen yönetimin değişerek , gelecek olan yepyeni ve liyakatli kadrolarla , gelişmiş Türkiye’ye doğru yelken açmayı beklerken , eski yanlışların devam edeceği düşüncesinden doğan kaygılar olduğunu dile getirerek ,yeni yönetimin, adalet, liyakat ve istişare ilkelerinden sapmadan kullanılması ve ,  uygulanan yanlış politikalardan vazgeçilmesini beklediklerini söyledi. Kangal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

”Türkiyenin gelecek yıllarını şekillendirecek yönetimin seçildiği seçimlerin ardından milletimiz iradesini ortaya koymuş ve mevcut iktidara tekrardan yetki vererek devamını sağlamıştır. Bu süreçte , demokrasi adına sandık başına giden, oylamaya katılan tüm seçmenlere, seçimlerin adil bir şekilde gerçekleşmesi ve millet iradesinin kesin olarak tecelli etmesi için sandık görevlisi ve sandık müşahidi olan her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Sandıktan çıkan sonuç elbetteki beklediğimiz ve arzu ettiğimiz bir sonuç olmadı. Ülkemizdeki kötü gidişatın sorumlusu olarak görülen yönetimin değişerek , gelecek olan yepyeni ve liyakatli kadrolarla , gelişmiş Türkiye’ye doğru yelken açmayı beklerken , eski yanlışların devam edeceği düşüncesi bizleri kaygılandırdı. Ancak , milletimizin iradesinin her düşüncenin üstünde olduğunu kabul ederek , yeniden seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ a başarılar diliyoruz. Umarız ki , vatandaşlarımızın verdiği bu yetkiyi; adalet, liyakat ve istişare ilkelerinden sapmadan kullanır, umarız ki yıllardır göz göre göre uygulanan yanlış politikalardan vazgeçilir.

Bu süreçten sonra biz DEVA Partisi olarak , genel merkez kadrosu, milletvekillerimiz ve tüm teşkilatımızla hem yanlışlara işaret etmeye , hem de doğrular konusundaki tavsiyelerimizi kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Bizler, seçim sonrası ortadan kaybolup, seçim dönemleri son anda meydana çıkanlardan değiliz. Biz buradayız, sapasağlam ayaktayız ve milletimizin sesi olmaya daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz.

Tam demokrasiye olan sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Partimiz, tam demokrasinin mihenk taşı olmaya devam edecek. Demokrasi için, adalet için, hukukun üstünlüğü için, hak ve özgürlükler için başlattığımız bu mücadeleyi sonuna kadar kararlılıkla sürdüreceğiz. İdeallerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. DEVA Partisi, kurulduğu ilk günden bu yana, nasıl ki hem sorunları tespit edip hem de çözüm önerilerini net ve somut şekilde ilan ettiyse, yine aynı şekilde çalışacaktır. Nasıl ki ilk günden beri ülkemizin her köşesinde vatandaşlarımızı dinlediyse, onların derdini sahiplenip mücadele ettiyse, yine mücadeleye devam edecektir. Üstelik artık meclis çatısı altında bulunan 15 Milletvekilimizle çok daha güçlü sesimizi duyuracak, vatandaşımızın hakkını daha etkili savunacağız.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com