Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 22 Haziran 2023 120 Görüntüleme

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve İl Başkanından DSİ Genel Müdürüne ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve İl Başkanından DSİ Genel Müdürüne ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ile İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ’ın sulama sorunlarıyla ilgili DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi; “AK Kadrolarımız tarafından DSİ Genel Müdürü Sn. Mehmet Akif Balta’ya bir ziyaret gerçekleştirilmiş, yapılan önemli görüşmede Elazığ’ımızın sulama konusunda çözüm bekleyen sorunları ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur. Yapılan görüşmede Uluova ve Kuzova Projeleri ile Baskil ilçemizde hasar gören Akkuşağı, Odabaşı ve İçlikaval Göletlerinin onarılması ve içme suyu sorununun ivedilikle çözülmesi konuları ele alınmıştır. AK Kadrolar olarak bizler şehrimizde hem devam eden, hem proje aşamasında olan hem de ihale aşamasında olan tüm projeleri yakından ve titizlikle takip ediyoruz. “Türkiye Yüzyılı için, Elazığ Yüzyılı için, Elazığ’ın güzel insanları için durmak yok yola devam” diyerek çıktığımız bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde aşkla ve heyecanla çalışmayı sürdüreceğiz. Biz AK Kadrolar olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vatandaşlarımızın her açıdan gelişmiş ve kalkınmış bir şehirde yaşamalarını sağlamak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizin bilinmesini istiyor, tüm Elazığ kamuoyuna saygı ve muhabbetlerimizi iletiyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com