Ana Sayfa Uncategorized 25 Haziran 2023 125 Görüntüleme

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ PROF. DR. EROL KELEŞ: ÇİFTÇİLERİMİZİN PROBLEMLERİ ÇÖZÜLÜYOR

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, çiftçilerimizin sorunlarının bir bir çözülmeye başladığını ifade etti.
Tahılda hasat mevsiminin başlamasıyla birlikte üreticinin ürününü değerinden satması amacıyla Toprak Mahsulleri Ofisi yetkilileri ile görüşerek alımların açıklanan tarihten önce yapılmasının sağlandığını ifade eden AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, şunları söyledi:
“Çiftçilerimizin ürettiği tahılların değerinden alınması amacıyla TMO ile yaptığımız görüşmeler sonucu, alımlara başlandı. Üreticilerimiz tahıllarını TMO’nun anlaşmalı lisanslı deposuna teslim ederken, uzun kuyruklar oluşmasından dolayı yetkililerle tekrar görüşülerek randevu sistemine geçilmesi sağlanmış olundu. Üreticilerimiz 26 Hazirandan itibaren Toprak Mahsulleri Ofisi’nin web sayfasından randevu alarak ürünlerini teslim edecek ve böylelikle zaman kaybının ve uzun bekleyişlerin önüne geçilmiş olacak” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com