Ana Sayfa Uncategorized 27 Haziran 2023 86 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ ELAZIĞ İL BAŞKANI AV. MEHMET KANGAL KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. mehmet Kangal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir bayram mesajı yayınladı. Başkan Kangal mesajında;

“Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda tek yürek olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Bütün bu değerleri barındıran ve özel günlerimizden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmekte, bayramı yaşayacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu da beraberinde getirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramımızı içtenlikle kutlar, daha nice bayramları sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içinde kutlamayı diler, tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com