Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 5 Temmuz 2023 95 Görüntüleme

GSB SPOR OKULLARI ve GSB ENGELSİZ SPOR OKULLARI AÇILDI.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarının açılışı yapıldı. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde 21 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek spor eğitimlerinin açılış töreni bugün Elazığ Vali Yardımcı Sn Recep Gündüz, Spor Taban Birlikleri, Antrenörler, Veliler ve sporcuların katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan açılış töreni sporcuların gösterisiyle son buldu.

İlimiz de yaşayan çocuklarımızın ve gençlerimizin bilişsel ve sportif gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayarak gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kapsamında cimnastik, atletizm, sutopu, basketbol, badminton, boks, eskrim, futbol, güreş, hentbol, judo, masa tenisi, okçuluk, taekvando, tenis, paletli yüzme, voleybol, karate, yüzme, geleneksel okçuluk, kick boks yönelik kurslar verilecek.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde antrenörlerin eşliğinde eğitimler ile 7-16 yaş arasındaki çocuklar ve gençler, 21 farklı branşta ücretsiz spor yapma imkanı bulacak. Kayıtlar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi ve Tesisler’de alınacaktır.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Bakanlığımızın 81 ilde ücretsiz olarak hem çocuklarımızın hem de gençlerimizin bilişsel, psikolojik ve fiziksel gelişimlerine katkı sunmak için 12 ay devam eden ve yaz aylarında çocuklarımızın zamanlarını daha verimli kullanması için bu etkinliklere uzman kadroyla devam ediyoruz. 21 farklı branşta, 55 uzman antrenör ile gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimlerine katkı sunuyoruz.

Uzman ekiplerimizle spor okullarımıza yazılan çocuklarımızı ve gençlerimizi daha başarılı olmaları için onları takip edecek ve uzman antrenörlerimizle başarılı sporcularımızı müsabakalarda ve spor faaliyetlerine katılımını sağlayacağız. Gsb spor okullarına kayıt ettiğiniz için hem şükran hem de minnet duyuyoruz.

Tüm velilerimizi tebrik ediyoruz, çocuklarımızın gelişi çok önemli bir ülkenin gelişimi insanlarıyla insanların gelişimleri sporla sağlanmaktadır. Bu anlamda çocuklarımızı sportif ve sosyal faaliyetlere yönlendirdiğiniz için hepinizi ayrı ayrı kutluyoruz.

Şehrimizin Spor altyapısının oluşmasında çok önemli bir yer alan gsb spor okullarını bizler çok önemli görüyor ve bütün imkânlarımızı, antrenörlerimizi buradaki sporcularımızın takip edilmesi için görevlendiriyoruz.
Gsb Spor okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış törenine katılım sağlayan Vali Yardımcımıza, velilerimize, sporcularımıza, saygılarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz. “ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com