Ana Sayfa EKONOMİ, Güncel, GÜNDEM 7 Temmuz 2023 595 Görüntüleme

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Hibe Desteğine Hak Kazanan Yatırımcıların Listesi Yayınlandı.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar Konularında Hibe Desteğine Hak Kazanan Yatırımcıların Listesi Yayınlandı.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ  gereğince yapılan hibe başvuruları sonuçlandı.

Kesinleşen değerlendirme sonuçlarına göre hibe desteğine hak kazanan başvuru sahiplerine ait listeler İl Tarım  Müdürlüğü ilan panosunda ve internet sitesinde yayımlanarak ilan edildi. Yapılan açıklamaya göre  Listeler 5 iş günü  süreyle ilanda kalacak, başvuru sahiplerine ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacak..

Başvuru sahiplerinin  2020/24 nolu tebliğin 33. Maddesinin 5. Bendine göre askı ilanını takiben 30 ( gün içerisinde İl Müdürlüğüne hibe sözleşmesi eki dokümanları ile projeye esas evrakı teslim etmek zorunda oldukları bildirildi.

İl Proje Yürütme Birimince yatırım yerinde yapılacak inceleme sonrasında, 2020/24 no lu Tebliğe ve başvuru evraklarına göre uygunluğu tespit edilen proje sahipleri ile hibe sözleşmesi imzalanacak. İl Müdürlüğü ile Hibe Sözleşmesi imzalamayan başvuru sahiplerinin proje başvuruları ve bununla ilgili değerlendirme sonuçları iptal edileceği belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com