Ana Sayfa GÜNDEM 14 Temmuz 2023 183 Görüntüleme

BAŞKAN BANKUR’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Türk Büro Sen Elazığ Şube Başkanı Tarkan Ömer Bankur, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında,  “Şanlı tarihimizin sayfalarına daima kahramanlık destanı yazan bu Aziz Millet, 15 Temmuz’da vatan ve bayrak sevgisini tüm dünyaya bir kez daha haykırarak “Bağımsızlık ve Milli İrade uğruna” nasıl kahramanca mücadele edilebileceğini göstermiştir.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Bankur, açıklamalarının devamında:

“2016 yılının 15 Temmuz’unda Aziz milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden, Fethullahçı Terör Örgütü tarafından millî iradeye ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine yönelik gerçekleşen hain darbe girişimi üzerinden yedi yıl geçti.

Kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla tek vücut olan kahraman milletimiz o gece sokakları, meydanları doldurmuş tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısında sadece ve sadece imanıyla, inancıyla canı pahasına karşı koymuş, günlerce meydanları boş bırakmayarak, demokrasiye sahip çıkmıştır.

Şanlı tarihimizin sayfalarına daima kahramanlık destanı yazan bu Aziz Millet, 15 Temmuz’da vatan ve bayrak sevgisini tüm dünyaya bir kez daha haykırarak “Bağımsızlık ve Milli İrade uğruna” nasıl kahramanca mücadele edilebileceğini göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıldönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz Şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.“

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com