Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 14 Temmuz 2023 236 Görüntüleme

ETSO BAŞKANI ALAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

MİLLİ BİRLİK DESTANI’NIN YAZILDIĞI GÜN: 15 TEMMUZ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönerim Kurulu Başkanı İdris Alan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

 

Milletimizin iradesini bütün dünya gördü.

Bugün, Türkiye’nin tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü. Bu anlamlı gün, ülkemizin demokrasiye olan bağlılığını, milli birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha idrak edebilmek için bir fırsattır.

 

15 Temmuz 2016 tarihinde milletimiz, hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. Ancak, aziz milletimiz, demokrasimize, milli iradeye ve özgürlüğümüze sahip çıkmak için sokaklara döküldü. Tanklara ve silahlara göğüs gererek tarih yazdık. Bu destansı direniş, Türk milletinin iradesine ve demokrasiye olan bağlılığını tüm dünyaya gösterdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com