Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 14 Temmuz 2023 605 Görüntüleme

CİMNASTİKÇİLERİMİZ GRUP 1‘İNCİSİ

 

Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızları ligi Grup müsabakaları Trabzon’da düzenlendi.

Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızları ligi Grup müsabakaları 12-14 Temmuz tarihlerinde Trabzon ilinde düzenlendi. Yapılan müsabakalar sonucunda ilimizi temsilen katılan erkek takımı sporcularımızdan bireysel olarak mücadele eden Çağan Ateş 1’inci, Kerem Çağlı 2’inci ve Yağız Yıldız 3’üncü olurken takım halinde erkek takımımız grup 1’incisi olarak Türkiye Yarı Finallerinde mücadele etmeye hak kazandı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “Trabzon İlinde düzenlenen Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızları ligi Grup müsabakalarında sporcularımız bireysel olarak ve takım halinde başarı göstererek grup birincisi olmayı başardılar. Sporcularımız Türkiye Yarı finallerinde de istikrarlarını sürdürüp ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörümüz Fuat Fırat ÜNLÜ’ yü tebrik eder; Türkiye Yarı Finallerinde başarılar dileriz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com