Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 15 Temmuz 2023 180 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI KANGAL’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kangal mesajında şu ifadelere yer verdi:

15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterilen tarihi direniş, milletimizin bağımsızlık ve demokrasiye olan inancının en açık göstergesi olmuştur. Aziz milletimiz , milli ve manevi değerlerini içselleştirmiş ve canı pahasına koruyarak, darbecilere geçit vermemiştir.

İstiklal şairimizin dediği gibi,
“Asım’ın nesli diyordum ya… nesilmiş gerçek ,İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek! ”
mısralarının canlı tezahürünü tarihimizin her anında yaşamış bir millet olarak, istikbale yürüyüşümüz devam edecektir.

Bu tür alçak kalkışmaların yeniden yaşanmaması adına, Türkiye’yi yönetme görev ve sorumluluğunda bulunan siyasi partiler başta olmak üzere, her kişi ve kurumun üzerine düşen en büyük sorumluluk ; ehliyet , liyakat ve vatan sevgisi dışında hiçbir prensip aramadan, devletin içerisindeki paralel yapıların önlenmesi için şeffaflaşmaya önem verilmesidir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com