Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 17 Temmuz 2023 175 Görüntüleme

İL GENEL MECLİSİ, MHP GURUBU’NDAN İSAŞ GURUBUNA CEVAP: İSAŞ GURUP MHP İL GENEL MECLİSİ GURUBUMUZDAN ÖZÜR DİLEMELİDİR

Geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclisi MHP gurubunun Korucu Köyü’nde İSAŞ Gurup tarafından tarım arazisi olarak kayıtlı bir arazinin vasfının değiştirilerek Güneş enerji santrali kurulmak istendiği iddialarına İSAŞ Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Ebedin Ergün’de iddiaların asılsız olduğunu ifade ederek , hukuki süreç başlatacağını söylemişti.

MHP İl Genel Meclisi Üyeleri yaptıkları yazılı bir açıklama ile iddialarının arkasında durduklarını ve yapılmak istenenin MHP ve İl Genel Meclisi Üyelerini itibarsızlaştırma çabaları olduğunu ifade ettiler. İl Genel Meclisi MHP Gurup sözcüsü Osman Dilek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ”Milliyetçi Hareket Partisi’ne izansızca saldırdıktan sonra ettiği laflardan nedamet duyan birçok zevatın da tecrübe ettiği, gibi bu zat da anlayacaktır ki;  Milliyetçi Hareket Partisi önüne gelenin parmak sallayarak tehdit edebileceği alelade bir parti değildir. ” dedi.

Osman Dilek’in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

”Geçtiğimiz günlerde, İSAŞ  Gıda Sanayi ve Ticaret A.S. yönetim kurulu başkanı Ebedin Ergün isimli şahıs, ‘cevap hakkimi kullanıyorum’ diyerek yerel bir yayın organına verdiği beyanatlarda, asılsız iddia ve ithamlarda bulunmuş, Milliyetçi Hareket Partisi il Genel Meclisi Grubumuzu zan altında bırakarak Genel Meclisi Grubumuzu, dolayısıyla da temsil etmiş olduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi’nin sahip olduğu şahsı- maneviyeyi itibarsızlaştırmaya çalışmak ve hedef göstermek gafletinde bulunmuştur.

PARTİMİZİM İL GENEL MECLİSİ GURUBUNA VE PARTİMİZE İTİBAR SUİKASTÇİLİĞİ YAPILMAK İSTENİYOR

Öncelikle; bilge lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin de defaatle belirttiği istikamet üzere, ‘önce ülkem ve milletim’ düsturunu şiar edinmiş, ülkesinin ve milletinin üstün menfaatlerini koruma noktasında gözünü kırpmadan ölüme yürüyebilen serdengeçtilerin mensubu olduğu, hak ve hukuku her daim gözeten, adaletin tecellisi için amansız bir mücadele yürüten, şehitlerimizin ve cennetmekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendinin emaneti Milliyetçi Hareket Partisi’ni karalamaya çalışmak, partimize karşı itibar suikastçiliğine yeltenmek, amiyane tartışmalar içinde ismini zikretmek kimsenin hakki olmadığı gibi haddine de değildir.

İL GENEL MECLİSİ GURUBUMUZU VE DEVLET KURUMLARINI ZAN ALTINDA BIRAKMAK BU ŞAHSIN HEZEYANIDIR

Bahse konu zat beyanlarında, İI Genel Meclisi Grubumuzu art niyetli, çamur at izi kalsın seklinde davranan, sermaye düşmanı olarak töhmet altında birikmiştir. İl Genel Meclisi Grubumuzun hiçbir şekilde ne kendisinin ne de firmasının ismini anmadan ilimizin üstün menfaatlerini göz önüne alarak yaptığımız itirazlını kişiselleştirerek il Genel Meclisi Grubumuzu kendisini, firmasını, diğer il genel meclisi üyelerini ve hem de devlet kurumlarını zan altında bırakmakla suçlamak, bu zatin hezeyanlarından başka bir şey değildir. Bu zat hızını alamayarak pervasızca tutumunu devam ettirmiş ve il Genel Meclisi Grubumuzun peşini bırakmayacağını söyleyerek İI Genel Meclisi Grubumuzdan hesap sormaya cüret etmiştir.

Bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisi’ne izansızca saldırdıktan sonra ettiği laflardan nedamet duyan birçok zevatın da tecrübe ettiği, gibi bu zat da anlayacaktır ki;  Milliyetçi Hareket Partisi önüne gelenin parmak sallayarak tehdit edebileceği alelade bir parti değildir. Partimizin manevi şahsında temsilen yaptığımız her iş ve işlemde, attığımız her adımda başımız dik, alnımız açıktır. Sahsın tazminat davası açacağı yönündeki iddiasının takipçisi olacağımızı buradan kamuoyuna ilan ediyoruz..

En tabii hakkini kullanarak ilimizin yüksek menfaatlerini korumaya çalışan grubumuzu akıl almaz iddialarla itham etmeye çalışan bu şahsin açacağı tazminat davasını ne ile gerekçelendireceği tarafımızca merak edilmektedir. Kendisinden, firmasından yada yapmayı planladığı güneş enerji santralinden bağımsız olarak, Elâzığ Uluova Sulaması Rehabilitasyonu Uygulama Projeleri Yapım isi kapsamında projelendirilen sulama sahası içerisinde kalan alanın tarım arazisi dışında her ne ad altında olursa olsun, başka amaçla kullanımının abesle iştigal edeceğini, ilimizin ve yüksek tarımsal verime sahip o bölgenin yararına olmayacağını tekrar ederek İl Gene Meclisi Grubumuzca yapılan itirazı kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

Daha önce de ifade ettiğimiz üzere, İI Genel Meclisi Grubumuzun en tabii hakkını kullanarak, grup oluşturan il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızın hür iradeleri ile yapılan istişareler sonucu ,kendilerine verilen yetkiler çerçevesinde İl Genel Meclisinde oy çokluğu ile alınan karara muhalefet etmesini farklı noktalara çekerek, il Genel Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grubunu akıl almaz iddialarla töhmet altında bırakarak hedef göstermeye çalışan Ebedin Ergün  isimli sahsı partimizden ve il Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımızdan özür dilemeye davet ediyor, dün ve bugün olduğu gibi bundan sonrada her zaman ülkemizin ve milletimizin hizmetkar olacağımızı, hiçbir tehdide aldırmadan ilimizin ve hemşerilerimizin üstün menfaatlerinin korunması için yorulmadan, dinlenmeden azimle çalışacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com