Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SAĞLIK 21 Temmuz 2023 166 Görüntüleme

TÜSÇAD ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANI İLHAN ŞEN:” TÜÇSAD ADINI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ”

Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği TÜSÇAD yıllık genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Kurul toplantısında  Elazığ Şube Başkanı gerçekleştirilen 2023 genel kurul toplantısında, derneğin çalışmalarına ve sonraki süreçte izlenecek yol haritasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Genel kurulda daha önce TÜMSAĞDER olarak faaliyet gösteren derneğin sonraki düreçte TÜÇSAD çatısıc altında faaliyet göstereceğini duyuran başkan Şen’in açıklamasından öne çıkan satırbaşları şöyle:

”Aynı hedef doğrultusunda bir arada olduğumuz için teşekkür ediyorum. Bugün buraya bizi getiren yolculukta yerel olarak kurduğumuz ilimizde İlk yardım eğitimi, otizm farkındalık etkinliği ve ilimiz sınırları içerisinde hizmet veren hastanelere kütüphaneler açtığımız TÜMSAĞDER olarak birlik içinde faydalı işleri yaptığımız her bir arkadaşı şükran ile yad ediyor ve teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımızın kıymetini görüp bizlere güvenip bizi daha büyük hedef ve faydalı işler için TÜSÇAD çatısına davet eden başta sayın genel başkanım Metin Altundal’a ve yönetim kuruluna şükranlarımı arz ederim.

BAŞKAN İLHAN ŞEN: TÜSÇAD ADINI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ

”Bugün burada resmi olarak yola çıkışımızın ilk günü olsa da, aslında biz hiç ara vermeden çalıştık. 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Pazarcık merkezli Asrın felaketinde hayatını kaybedenleri rahmetle yad ederek çok ağır hasar alan komşu illerimiz Malatya Adıyaman Maraş’a insani destek ve yardımlarımızı ulaştırdık.Bununla birlikte asrın felaketinde afet konusunda ülkemizdeki eksiklikleri acıyla fark etmemiz üzere AFAD ile işbirliği içerisinde afet acil timi kurduk ve eğitimlerimize başlayacağız. umarım ki bir daha böyle acılar yaşamayız. Fakat yaşandığında biz de buradayız deyip insanlara yardım elini profesyonelce uzatacağız. Bu proje gibi hazırladığımız faydalı projelerle TÜSÇAD adını daha yukarılara taşımak için bugün buradan sizlerin desteği ile Elazığ şube başkanı olarak elimden gelenin en iyisini yapacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Son olarak asıl hedeflerimizden olan sağlık çalışanlarına sosyal müreffeh bir yaşam için konut sosyal tesis gibi büyük projeler için kollarımızı sıvadığımızı ilan etmek istiyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com