Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Temmuz 2023 216 Görüntüleme

ELAZIĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN AŞURE İKRAMI YAPILACAK

Elazığ Belediyesi; halk arasında dayanışma, paylaşma, muhabbet, birlik ve beraberliğin simgesi haline gelen Aşure Günü’nü yad etmek adına 28 Temmuz Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’nda aşure ikramı yapacak.

Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isteyen Elazığ Belediyesi, Muharrem ayının 10. gününe tekabül eden Aşure Günü münasebetiyle 28 Temmuz Cuma günü (Yarın) Elazığlı vatandaşlara aşure ikramı yapacak.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından saat 17.00’de yapılacak aşure ikramı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kardeşlik ve dostluk duygularını pekiştirmek, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak üzere 28 Temmuz Cuma Günü  saat 17.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan “Aşure Günü” programına tüm halkımızın davetli olduğu kaydedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Tema Tasarım | Osgaka.com