Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ÖZEL HABER 19 Ağustos 2023 393 Görüntüleme

ULUSLARARASI GAZETECİLER CEMİYETİ İL TEMSİLCİSİ RECAİ GÜÇLÜ: ‘HAYDİ ELAZIĞ, BİR ÇOCUMUZUN  YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM OL!”!

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için ücretsiz sünnet etkinliği gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl 1. si düzenlenen toplu sünnet şöleninin bu yıl da yapılacağını ifade eden Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ Temsilcisi ve Elazığ’da Güçlü Haber  Gazetesi İmtiyaz Sahibi  Recai Güçlü, hayırseverlere ve Elazığ STK’larına destek çağrısında bulundu.

HAYDİ ELAZIĞ, BİR ÇOCUMUZUN  YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM OL!!

Ekonomik olarak sıkıntılarla boğuşan dar gelirli ailelere destek vermek ve bu mutlu günlerini şenlik havasında yaşamak isteyen çocuklara bu sevinci yaşatmak istediklerini ifade eden Güçlü, daha önce de hem Elazığ’ın tanıtımına katkıda bulunmak, hem de ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmek adına bir çok etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

HEM İLİMİZİ TANITMAK, HEM DE ÇOCUKLARIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Gençlik Festivali ile hem Elazığlı bir vatandaş, hem de sorumlu bir gazeteci olarak üstlendikleri misyonu yerine getirmek için çaba gösterdiklerini ve bu misyonlarının amacına ulaştığını kaydeden Güçlü, bu yıl da toplu sünnet şöleni ile çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Hayırsever vatandaşlara da seslenen Güçlü:” Sünnet şölenimizde dargelirli ailelerin çocukları için bir organizasyon düzenledik. Çocukların sünnet operasyonlasından, giyimine kuşamına bir ok şeyi imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. Bu özel ve anlamlı günlerini düğün havasında, unutamayacakları bir şölenle taçlandırmak istiyoruz. 1 Eylül’de toplu sünnet şölenimizi gerçekleştireceğiz.

ÇOCUKLARIMIZA SÜNNET GİYSİSİ ALARAK ONLARI MUTLU EDELİM

İsteğimiz hiç bir çocuğumuzun bu özel ve dinen de gerekli olan günlerini sönük ve mutsuz geçirmemesi. Elimizden gelenleri imkanlarımız ölçüsünde yapmaya gayret ediyoruz. Ancak maddi olanaklarımız bir yere kadar sınırlı. Ondan sonrası için ben hayırsever vatandaşlarımıza, iş adamlarımıza ve STK’larımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Çocuklarımızın bu mutlu gününde giyecekleri giysiler için desteğe ihtiyaç vardır. Bir çocuğun yüzündeki o mutluluk dolu tebessümü görmekten , buna vesile olmaktan daha güzel bir şey var mıdır? Vereceğiniz en küçük bir desteğin bile bu çocuklarımızın mutluluğuna katkı vereceğini biliyoruz. O nedenle desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

HAYDİ ELAZIĞ, BİR ÇOCUMUZUN  YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM OL!!

Geçtiğimiz yıl 47 çocuğun sünnetini gerçekleştirdiklerini kaydeden Güçlü:”  Bu yıl 70’ün üzerinde ihtiyaç sahibi ailenin çocuğun yüzünü güldürmeye, sünnetlerini yapmaya kararlıyız. Karınca kararınca tüm vatandaşlarımızın destek vermesi, bu güzel organizasyona katkıda bulunmasını istiyoruz. Çocukların sünnet operasyonu için Fethi Sekin Şehir Hastanesi destek verecek. Buradan Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Abdulkerim Kul’a ve ekibine, ilgili hastane çalışanlarına teşekkürlerimizi iletiyoruz. Giyim, ayakkabı, ikram gibi giderleri çocuk başına bin TL’dir. Daha çok çocuğumuzun yüzünün gülmesi için desteklerinizi bekliyoru

z” dedi.

Kampanyaya destek vermek isteyen hayırseverlerin :Recai GÜÇLÜ Denizbank Elazığ Şb. IBAN. TR. 41 0013 4000 0154 1189 2000 01  nolu İBAN’a ödeme yapmaları isteniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com