Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 21 Ağustos 2023 175 Görüntüleme

AĞIN MOTOFEST’E KATILAN VATANDAŞLARA KADES UYGULAMASI ANLATILDI

Türkiye ve Dünya’dan 30 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak olan Elazığ Ağın Motofest’te   “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES Uygulamasının Tanıtımı ” kapsamında jandarma ekiplerince Ağın ilçesinde 17 Ağustos 2023 tarihinde başlayan Motofest festivalinde ziyarete gelen (4.877) erkek ve (650) kadın vatandaşa bilgilendirme yapıldı.

Vatandaşlara şiddetin tanımı ve çeşitleri, doğurduğu sonuçlar, çocuklar üzerindeki etkileri ve 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu ve kadına şiddetin ve kadın cinayetlerinin önlenmesi hususunda KADES (Kadın Acil Destek) Uygulamasının önemi anlatılarak broşür dağıtıldı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com