Ana Sayfa GÜNDEM 21 Ağustos 2023 1098 Görüntüleme

GAZİ CADDESİ’NDE 2. SIRA PARK YAPAN ARAÇLAR KAZAYA SEBEBİYET VERİYOR

Elazığ’ın en yoğun caddelerinden Gazi Caddesi’nde seyreden bir otomobil Belediye Otobüsü ile çarpıştı.

Gazi Caddesi Elazığ’ın en merkezi ve ara ve yaya trafiği açısından en yoğun caddesi. Caddede en büyük sorun araçların park edilmesi. Öyle ki yoğunluktan dolayı araçlar 2. sıra park yapmak zorunda kalıyorlar.

Bu gün akşam saatlerinde meydana gelen kaza da trafik yoğunluğundan caddenin artık nefes alınamayacak hale geldiğinin göstergesi gibi. 2. Sıraya park yapan bir araçtan dolayı aracını park ettiği yol kenarından çıkarmak isteyen 23 BK 606 Plakalı araç harekete geçtiği anda caddede seyreden belediye otobüsü ile çarpıştı.

Kazada ölen ve yaralı olmaması sevindirirken aralarda maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası taraflar arasında meydana gelen tartışma çevredeki vatandaşların araya girmesi ile büyümeden sona erdi

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com