Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Ağustos 2023 320 Görüntüleme

SAADET PARTİSİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin’in katılımıyla gerçekleşti.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı, Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nı düzenledi. Toplantı, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı Binası’nda yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya; Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, parti mensupları ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda gündemdeki önemli konular ele alınarak, Ağustos ayı boyunca gerçekleştirilen faaliyetlerin il ve ilçe teşkilatları tarafından sunulan raporlar değerlendirildi.

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, toplantıda yaptığı açıklamada yerel seçimlere değindi. Akın, “Elazığ milletvekili seçimlerdeki oy oranlarımızdaki artışı gurur ve memnuniyetle belirtiyorum. Bu artışın sağlam veriye dayalı dayanaklarına inanıyorum. Şimdi ise önümüzde yerel seçimler var ve hedefimiz açık ve net: Elazığ belediyesi ve ilçe belediyelerini kazanmak. Bu amaçla, gerekli görev dağılımlarını gerçekleştirdik ve iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yürüttüğümüz görüşmeler olumlu sonuçlanıyor ve planlarımızı başarıyla hayata geçirme yolunda ilerliyoruz. Memleketimizin en önemli sorunlarını belirleyerek çözüm yollarını konuşmaya devam ediyoruz. Davamızın haklılığını ve içimizdeki samimi duyguları koruyarak, herhangi bir kişiyi incitmeden büyük bir şefkatle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cenab-ı Hakk’ın yardımı her daim bizimledir kimsenin şüphesi olmasın. Teşekkür ederim.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin ise, “Saadet Partisi, bu dönemde Türkiye siyasetine damgasını vuracak!” şeklindeki öngörüsünü dile getirdi.

Toplantının son bölümünde, Genel Başkan Yardımcısı Bilgin ve divan heyeti, toplantının sonuçlarını değerlendirdi ve toplantı bu değerlendirmeyle sonlandırıldı. Bu toplantı, Saadet Partisi’nin güçlü duruşunu ve yerel seçimlere olan iddiasını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com