Ana Sayfa GÜNDEM 4 Eylül 2023 190 Görüntüleme

Elazığ’da TYP Kapsamında İşe Alınacak 450 Kişi İçin Kura Çekildi

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda TYP ile temizlik, güvenlik, bakım ve onarım görevlisi gibi pozisyonlarda görev yapacak adayların belirlenmesi için kuralar çekildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda İş KUR’un Toplum Yararına Programı kapsamında çalıştırılacak personellerin belirlenmesi amacıyla kura çekimi gerçekleştirildi.

Toplum Yararına Programı kapsamında 9 ay süreyle 450 kişi istihdam edecek İl Milli Eğitim Müdürlüğü daha önce aldığı başvuruların ardından Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirdi.

Çekilen kura ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere Merkez’de 300, Kovancılar’da 30, Arıcak’ta 15, Baskil’de 9, Palu’da 20, Karakoçan’da 30, Alacakaya’da 15, Maden’de 15, Sivrice’de 5, Keban’da 5, Ağın’da 6 olmak üzere toplamda alınacak 450 kişinin isimleri belirlendi.

Kura sonuçları İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün internet adresinden ilan edilecek.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com