Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 9 Eylül 2023 642 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL’DAN ÖZEL BİREYLERE JEST!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL’un katkılarıyla, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi, Pertek Kalesi ve Keban Baraj Gölü’nü gezdi. Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un katkılarıyla düzenlenen gezi turunda özel bireyler doyasıya eğlenirken, mutlulukları gözlerden kaçmadı…

Düzenlenen gezi turundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifâde eden Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Metin Fırat, özel bireyler ve özel bireylerin ebeveynleri Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a teşekkür ederek şunları söyledi…

 

METİN FIRAT: ‘’MİLLETVEKİLİMİZ GÜRSEL EROL’A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ!’’

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Metin FIRAT, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL tarafından düzenlenen bu etkinliğe yaklaşık 150 özel bireyin katıldığını belirtip, geziden dolayı duydukları mutluluğu ifade etti. Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Metin FIRAT yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘’Bizlerin her zaman yanında olan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Sayın Gürsel Erol’a çok teşekkür ederiz. Engelli kardeşlerimiz bugün hemen doyasıya eğlendi hem de çeşitli gezilerde bulundu. Buradaki bölgeler gerçekten çok güzel. Bilindiği üzere engelli vatandaşlarımız sürekli evde oturuyor, böyle geziler gerçekten de onları çok mutlu ediyor. Böylesi güzel bir etkinliği düzenleyen Sayın Milletvekilimiz Gürsel Erol’a tekrar çok teşekkür ederiz ayriyeten Pertek Belediyesi’nin personelleri bizlerle çok güzel ilgilendi. Pertek Belediyesi personellerine de çok teşekkür ederiz. Engelli vatandaşlarımızın sürekli evde oturması onları çok üzmektedir. Sözlerime tekrar özel bireyler için bu etkinliğin düzenlenmesini sağlayan Milletvekilimize çok teşekkür ederiz.’’  Diye konuştu.

 

GÜLGÜLE ÇAĞLA YERLİ: ‘’BİZLERİ UNUTMAYAN GÜRSEL EROL’A TEŞEKKÜR EDERİZ!’’

Özel bir kız çocuğu annesi olduğu ve sadece özel günlerde değil, özel bireylerin her gün hatırlanması gerektiğini ifade eden Gülgüle Çağla Yerli ise şöyle konuştu; ‘’Benimde özel bir kızım var. Ben engelli demek istemiyorum, bizim çocuklarımız özel çocuklardır ve yeryüzündeki meleklerdir. Milletvekilimiz Gürsel Erol’a böyle bir etkinlik düzenlediği için çok teşekkür ederiz. Çocuklarımız bugün doyasıya eğlendi ve çok mutlu oldu. Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Metin Fırat’a da teşekkür ederiz. Sadece özel günlerde değil, böylesine günlerde de özel çocuklarımızın hatırlanması gerekmektedir. Milletvekilimiz Gürsel Erol bizleri hep hatırlıyor. Gerçekten bu etkinlik için çok teşekkür ederiz.’’ Diye konuştu.

 

ÖZDEN GÜNEŞ: ‘’ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ BUGÜN ÇOK MUTLUYDU!’’  

Özel birey ablası olan Özden Güneş de düzenlenen etkinlikten dolayı duydukları mutluluğu dile getirip, bu tarz etkinliklerin sürekli hale gelmesini ifade etti. Özden GÜNEŞ sözlerine şöyle devam etti; ‘’Bende bir özel çocuk ablasıyım. Sağ olsun Metin Fırat Başkanımız bizi böylesi güzel etkinliklerde hiç unutmuyor. Milletvekilimiz Gürsel Erol’un da düzenlediği bu etkinliğe davet edildik. Bu etkinliği Düzenleyen Milletvekilimiz Gürsel Erol’a çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok eğlendik ve özel çocuklarımız çok mutlu oldu. Böyle etkinliklerin devamını bekliyoruz ve istiyoruz.’’ Diye konuştu.

 

MUHAMMET ÇAM: ‘’ÖZEL BİREY OLAN KARDEŞLERİMLE GÜZEL VAKİT GEÇİRDİK’’

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi’nin üyesi olduğunu belirten Muhammet ÇAM, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat’a teşekkür ederek şunları söyledi; ‘’Elazığ Sakatlar Derneği Üyesiyim. Bu organizasyonu düzenleyen Gürsel Erol Milletvekilimize çok teşekkür ederiz. Pertek Kalesi, Keban Baraj Gölü’nde gezip, güzelce eğlendik. Pertek Kalesi’ni bugün çok yakından gördüm. Diğer özel birey kardeşlerimle güzel vakit geçirdim ve mutlu olduk. Tekrar çok teşekkür ederiz.’’ Diye konuştu

 

 

VEDAT ADIYAMAN: ‘’BU TARZ ETKİNLİKLERE SÜREKLİ İHTİYACIMIZ VAR!’’

Özel bir birey olan ve Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde inşaat teknikeri olarak çalıştığını belirten Vedat Adıyaman ise bu tarz etkinliklere her zaman ihtiyaç duyduklarını belirterek şunları söyledi; ‘’Ben Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde inşaat teknikeri olarak çalışıyorum ve Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi’ne üyeyim. Bu geziyi düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’, Metin FIRAT Başkanımıza ve Pertek Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Feribot gezisi çok güzel oldu, bizler bugün gerçekten gezip eğlendik. Engelli vatandaşların bu tarzda sosyal etkinlikler yapmaya çok ihtiyacı oluyor. Çünkü böylesi imkanlarımız her zaman olmuyor. Bu tarz etkinliklerin sürekli hale gelmesi bizler için çok önemliydi. Değerli Milletvekilimiz Gürsel Erol’a ve Başkanımız Metin Fırat’a bende çok teşekkür ederim.’’ Diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com