Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 13 Eylül 2023 794 Görüntüleme

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ile bir araya geldi.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ile bir araya geldi.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ile bir araya gelerek, 16 Eylül’de Basın ve Sivil Toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan istişare çalışmasına davet etti.

Abdullah Akın, istişare çalışmasının Saadet Partisi Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya’nın katılımıyla gerçekleşeceğini söyleyerek toplantıda Elazığ ilinin önemli konularının ele alınacağını ve Elazığ’ın problemlerine çözüm yollarının aranacağı bir platform olacağını ifade etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı İdris Alan, bu daveti memnuniyetle kabul ederek, işbirliği ve diyaloğun önemini vurguladı. Ayrıca, Elazığ’ın ekonomik ve sosyal meselelerinin çözümüne yönelik bu tür istişarelerin şehir için faydalı olduğunu ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com