Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 21 Eylül 2023 269 Görüntüleme

İŞ ADAMI DEMİRCİ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

DEMİRCİ, acısını paylaşan herkese teşekkür ederek, ‘’Bu zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp, uzaktan ve yakından gelerek, cenazemize katılan, acımızı paylaşan tüm dostlarımıza şahsım ve ailem adına bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi…

Geçtiğimiz günlerde amcası oğlu Saim DEMİRCİ’yi kaybetmenin acısını yaşayan ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel DEMİRCİ, acısını paylaşan herkese teşekkür ederek, ‘’Bu zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp, uzaktan ve yakından gelerek, cenazemize katılan, acımızı paylaşan tüm dostlarımıza şahsım ve ailem adına bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi.

ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel DEMİRCİ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’Ahirete göç eden amcamoğlu Saim Demirci’yi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Bu zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp, uzaktan ve yakından gelerek, cenazemize katılan, acımızı paylaşan, telefonla veya çeşitli iletişim araçlarıyla taziyelerini ileten tüm dostlarımıza şahsım ve ailem adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim tüm ölmüşlerimize merhametiyle muamele eylesin. Mekanları Cennet, Makamları Ali olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com