Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 21 Eylül 2023 288 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ EROL MECLİS ÜYESİNE SALDIRIYI KINADI!

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Meclisi Üyesi Cafer Yeşil’e yapılan saldırıyı kınadı.

Elazığ Belediye Meclisi Üyesi ve Elazığ Cem Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Sayın Cafer Yeşil’e yapılan saldırıyı şiddetle kınadığın belirten Erol, ‘’Dün gece saatlerinde, Elazığ Belediyesinin CHP’li Meclis Üyesi ve Elazığ Cem Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Cafer Yeşil’in park halindeki aracına 2 el ateş edildi. Elazığ Belediye Meclisi Üyemiz ve Elazığ Cem Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Sayın Cafer Yeşil’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Faillerin en kısa sürede yakalanmasını temenni ediyor, Cafer Yeşil ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’’ Dedi.

Olayın ardından saldırgan ya da saldırganların yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com