Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Eylül 2023 298 Görüntüleme

Türk Kızılay Elazığ Şubesi, İhtiyaç Sahipleri İçin Mağaza Açtı

Türk Kızılay Elazığ Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi tutuklu ve hükümlülerin ihtiyaç sahibi aileleri için butik mağaza açıldı

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü ile Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü tarafından imzalanan protokolle, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü uhdesinde ihtiyaç sahibi mahkum aileleri için butik mağaza açılışı yapıldı.

Açılan mağazada, giyimden kırtasiyeye; yiyeceklerden hijyen malzemelerine kadar bir çok ürün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Açılışa Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu,  Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve kurum müdürleri katıldı.

 

Türk Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, açılan butik mağazası ile tutuklu ve hükümlülerin ihtiyaç sahibi ailelerine destek olmayı amaçladıklarını söyledi. Kızılkaya, “Türk Kızılay’ı bünyesinde bulunan Kızılay Butik Mağazalarımız Elazığ merkezimizde ve 5 ilçemizde, üniversitemizde olmak üzere 6 yerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Üniversite butik mağazamıza öğrencilerimize hizmet etmekteydi. Türk Kızılay Genel Müdürlüğümüz ve Ceza ve Tevfikevleri Müdürlüğü tarafından yapılmış olan protokol karşılığında Elazığ Denetim Serbestlik Müdürlüğü’nün ukdesinde bir Kızılay Butik Mağaza açılması Kızılay Şubemize bildirilmişti bizde bu teklifi makul bularak buradaki ihtiyaç sahibi hükümlü, tutuklu ve ailelerinin ve çocuklarının ihtiyaçlarının karşılanması için Elazığ Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü Binası’nda bulunmuş olan Kızılay Sosyal Marketimizi bugün ihtiyaç sahibi, hüküm ve tutuklular için hizmete açtı. Buradaki hizmet anlayışımız ihtiyaç sahibi olan hüküm ve tutukluların ihtiyaçları tespit edildikten sonra kendileri için ön görülen malzemeleri buraya gelerek kendi istedikleri şekilde seçip kullanmak üzere alma haklarına sahip olacaklar” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com