Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Ekim 2023 141 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA “SON KALEMİZ AİLE” KONULU KONFERANS DÜZENLEDİ

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şubesi tarafından “Son Kalemiz Aile” konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak İlahiyatçı Yazar Dr. Abdulaziz Kıranşal katıldı.

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şubesi ve Kadın kolları organizasyonluğunda, konuşmacılığını Dr. Abdulaziz Kıranşal’ın yaptığı “Son Kalemiz Aile”  konu konferans düzenlendi. Konferansa çok sayışa vatandaş katılım gösterdi.

Konferans Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.Konferansta konuşan Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız; Modernitenin yıkıcı etkilerinden etkilenmemek için sorumlu davranılması gerektiğini ifade etti.Konferansta konuşan Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız; Modernitenin yıkıcı etkilerinden etkilenmemek için sorumlu davranılması gerektiğini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com